Overzicht van ons cursusaanbod


Bij Endoor maken we het mogelijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Ontwikkeling helpt je niet alleen verder in je carrière, maar zorgt ook voor persoonlijke groei. We zijn er voor mensen die een carrièreswitch willen maken, maar ook voor mensen die verder willen groeien in hun huidige baan. De cursussen van Endoor zijn er voor iedereen: voor werkenden, ZZP’ers én werkzoekenden.

 

CORONA UPDATE

lees verderVoor individuen en organisaties

Het onderwijs van Endoor is goed te combineren met een baan en past bij elke leerwens. We helpen niet alleen individuen in hun persoonlijke groei, maar ook organisaties in het (bij)scholen van hun medewerkers. Om bedrijven te helpen met het arbeidsfit houden van medewerkers, kan Endoor een opleidingstraject op maat verzorgen. De looptijd, het niveau en de plek wordt volledig afgestemd op de vraag van de organisatie.

 

De cursussen van Endoor

In samenwerking met ROC van Twente bieden wij cursussen aan om jou of je medewerkers (nog verder) zich te laten verdiepen in een bepaald vakgebied. We bieden cursussen en trainingen op het gebied van onder andere Zorg, Welzijn en Hulpverlening, Economie & Zakelijke Dienstverlening, Techniek en Procesindustrie en Bouw. Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent of wilt gaan werken: Endoor heeft de cursus en training die past bij jouw leerwens.

 

Partner Stichting van ROC van Twente

ROC van Twente hecht veel waarde aan het Leven Lang Ontwikkelen concept. Daarom is Endoor in het leven geroepen, speciaal voor degenen die nog lang niet uitgeleerd zijn. In samenwerking met ROC van Twente biedt Endoor een ruim opleidings- en cursusaanbod om zo de arbeidsmarkt in Twente te stimuleren om te blijven leren. Het grootste gedeelte van het opleidings- en cursusaanbod van Endoor wordt dan ook gegeven door de ervaren docenten van ROC van Twente.

 

Veelzijdig cursusaanbod voor iedereen

Voor elke branche biedt Endoor relevante cursussen aan. Of je nou zoekt op lascursussen, drone cursussen, cursussen programmeren, management en organisatie cursussen, cursussen in de transport of logistiek of cursussen op het gebied van restauratietechniek. Elke organisatie of branche kan bij Endoor terecht om zijn medewerkers te laten (door)groeien.