Welke zorgopleiding past bij mij?

Wat goed dat je overweegt om de stap naar de zorgsector te maken of al in de zorg werkt. Jij bent hard nodig! Maar welk (bij)scholingsaanbod past bij jou en jouw vooropleiding? Met deze korte vragenlijst weet jij razendsnel welke zorgcursussen en zorgopleidingen van Endoor | ROC van Twente voor jou tot de mogelijkheden behoren.

Advies nodig?

Heb je nog vragen of wil je liever iemand spreken?
Neem contact op met Elma voor persoonlijk advies.
Ik heb een vraag

Vul je gegevens in en Elma neemt contact met je op.


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je vraag! 

Ik neem zo spoeding mogelijk contact met je op. 

 

Groet,

Elma Lubberink

Opleidingskansen in de zorg met toekomst

De zorg heeft mensen nodig. Nu misschien wel meer dan ooit. Jij voelt de behoefte om (weer) zinvol mensenwerk te doen, om iets bij te dragen aan de maatschappij. Endoor helpt en biedt opleidingskansen mét toekomstperspectief door middel van versnelde opleidingstrajecten in de zorg. Nu leren en investeren, voor een baan in de zorg met een leven lang voldoening. Jij bent nodig in de zorg!

 

Groot aanbod aan zorg opleidingen

Bij Endoor | ROC van Twente bieden we veel (bij)scholingsmogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld de opleiding Maatschappelijke Zorg of Helpende Zorg en Welzijn volgen? Of wil je van Helpende doorgroeien naar Verzorgende IG? Dat kan! Doe de ZorgOpleidingsWijzer en ontdek welke opleidingsmogelijkheden passen bij jou en jouw vooropleiding.