Voorsprong door vakmanschap

Endoor. Wij zijn het onderdeel van ROC van Twente dat zich richt op Leven Lang Ontwikkelen. We zijn er voor bedrijven en organisaties die hun (nieuwe) medewerkers duurzaam willen opleiden en voor de werkenden en werkzoekenden die zich willen laten om- of bijscholen om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

 

voor bedrijven en organisaties

gericht op jouw vraag

Ons onderwijs combineert goed met een baan en past bij de leerwensen van jouw organisatie of branche. We weten hoe belangrijk het is dat je mensen zich blijven ontwikkelen. Want medewerkers met de juiste vaardigheden, vakkennis en ervaring geven je organisatie voorsprong. Kom verder!

 

een scala aan mogelijkheden

Endoor helpt vakmensen en ondernemers die gaan voor duurzame inzetbaarheid. Hoe je dat als werkgever faciliteert? Endoor maakt duurzame scholingsmogelijkheden inzichtelijk en concreet. Door de vraag naar om-, her- en bijscholing te vertalen naar passende (maatwerk)opleidingen en trainingen. Zo spelen we flexibel in op de vraag van morgen.

 

de 5 Endoorwaarden

  1. onze flexibele en innovatieve scholing maakt leren naast werk mogelijk
  2. we zorgen voor een zorgvuldige start en hebben aandacht voor jouw mensen
  3. we vergroten het vakmanschap en daarmee het vermogen en het succes van jouw organisatie
  4. wij zijn van Twente en kennen de regio 
  5. we bewegen, ondernemen en leren mee met jouw organisatie

 

voor werkenden en werkzoekenden

Endoor staat voor Leven Lang Ontwikkelen en groeien! Je bent nooit te oud om te leren en ook nooit uitgeleerd. Wil jij een carrièreswitch maken naar bijvoorbeeld de zorg? Bij ons maak je die eerste stap met een verkorte opleiding zodat je snel met je handen aan het bed staat. Ben je opzoek naar meer uitdaging in je huidige werk in de administratie en wil je jouw skills uitbreiden met bijvoorbeeld kennis over loonadministratie? Ook voor de mensen die willen bijscholen zijn we er. Of ben je op dit moment werkzoekend en wil je een baan in een kansrijk beroep? Onze versnelde scholingstrajecten maken werken én leren mogelijk.

 

Opleidingen, cursussen en trainingen in elke branche:

vrijblijvend gesprek?

Bel Lilian Kroep

088 - 1021100 

In de onderstaande video legt directeur Eline Holten uit waar Endoor voor staat en wat we doen.

Media