Opleidingen en cursussen in financiële en administratieve sector

Endoor zorgt ervoor dat jij jezelf blijft ontwikkelen want leren maakt werken leuker. Daarom biedt Endoor diverse cursussen aan op het gebied van Financiën, Administratie en Economie. De cursussen worden gedoceerd door de ervaren docenten van het ROC van Twente en worden afgesloten met een erkend waardepapier, zoals een getuigschrift, mbo-certificaat of een diploma.

 

Ben je als organisatie op zoek naar een manier om jouw (nieuwe) medewerkers snel op te leiden of kennis op te frissen? Ook dan zit je goed bij Endoor | ROC van Twente! Wij stellen graag samen met jou een opleidingstraject samen.

Bij Endoor | ROC van Twente bieden we diverse cursussen op het gebied van financiën, administratie en andere associatie cursussen. In het onderstaande overzicht kan je zien op welk niveau de cursussen worden aangeboden en welke dus het beste past bij jouw opleidingsniveau. 

Doorstroomschema MO cursussen 111885366426

voor bedrijven verzorgt Endoor opleidingen op maat

Naast dat een individu kan kiezen uit een ruim aanbod cursussen en trainingen bij Endoor, verzorgen wij ook in-company trajecten op maat voor bedrijven. Organisaties die een scholingstraject aangaan via Endoor willen hun medewerkers naar een hoger niveau brengen zodat zij nog effectiever en efficiënter aan het werk kunnen. Het scholingstraject wordt volledig afgestemd op de leerwensen van het bedrijf. De looptijd, het niveau en de plek is dan ook flexibel.

 

Ben je als werkgever dus op zoek naar een cursus of opleiding op maat voor je medewerkers? Bekijk dan eens de voorbeelden van onze maatwerk scholingstrajecten.

 

onderdeel van ROC van Twente

Endoor, onderdeel van ROC van Twente, richt zich op het volwassenenonderwijs en is de intermediair voor cursussen en opleidingen voor de individu maar ook voor bedrijven en haar medewerkers.

Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Bel Marjolein op 088 - 1021100.
Of stuur haar een mail.
Mail Marjolein

Endoor biedt ook cursussen in andere vakgebieden

Endoor | ROC van Twente biedt in elke branche opleidingen en cursussen aan. Bekijk ook het aanbod in andere vakgebieden:

cursussen in de zorg

- cursussen in de bouw

- cursussen in de techniek

 

Bekijk ons gehele cursusaanbod en vind de cursus die jou verder helpt in je loopbaan.