Leer de basis van timmeren, metselen, tegelzetten en stukadoren

De cursussen in de bouw zijn perfect voor vakmannen en -vrouwen die hun kennis willen verbreden om zo allround inzetbaar te worden. Ideaal voor medewerkers van bouw-, installatie- en schilderbedrijven, en zzp-ers. Dus kan jij net die extra vaardigheid gebruiken om je werk nog beter te doen of nog meer diensten aan te kunnen bieden aan de opdrachtgever? Dan zijn de cursussen metselen, tegelen, stukadoren en timmeren iets voor jou!

 

Praktijkgerichte cursussen

De cursussen zijn klassikaal en zeer praktijkgericht. Je leert de basiskennis van timmeren, metselen, tegelzetten en/of stukadoren. Na de cursussen kan je onder andere profielen stellen, balklagen stellen, een plat dak maken, een muur metselen en een wand betegelen. De cursussen worden verzorgd door ervaren (praktijk)docenten van ROC van Twente.

 

Geen opleiding of ervaring nodig!

De cursussen zijn opzichzelfstaande cursussen en zijn los van elkaar te volgen. Er is geen (voor)opleiding of achtergrond nodig om deel te nemen. Om het geleerde toe te kunnen passen is het wel wenselijk om een relevante werkomgeving te hebben. 

Media
Je leert zelfstandig en nauwkeurig werken en krijgt kennis van gereedschap. De docent is een gezellige man met een berg ervaring. Een vakman pur sang!
- Quote uit evaluatierapport
Wist je dat er subsidies zijn om tegemoet te komen in de kosten?
Bekijk de subsidiemogelijkheden