Of je nou als individu jouw kennis wil verbreden door een cursus te volgen of je als organisatie wil dat jouw medewerkers een opleidingstraject gaan volgen om arbeids fit te blijven, Team Endoor staat voor je klaar!

 

Voor en achter de schermen wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat jij de perfecte cursus, training of maatwerkopleiding vindt die past bij jouw leerwens. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

Vragen over cursussen en trainingen: Bel / Mail Anouk of Lilian

Vragen over maatwerkopleidingen: Bel / Mail Jacqueline, Arjan, Rick of Elma

Het Team van Endoor | ROC van Twente

 • Eline Holten
  Eline Holten Directeur
  Eline Holten

  Eline Holten

  Directeur

  Wat is er leuker dan werk hebben waar je goed in bent, plezier aan beleeft en als persoon van groeit? Daarom is leren méér dan het ontwikkelen van een skill. Het gaat erom mensen verder te brengen in wat zij leuk vinden. Leren is dus ook zichtbaar krijgen wie je bent en wat je kunt en je talenten benutten. Zo gezien vind ik dat leren de wereld een beetje mooier maakt. Daaraan draag ik met mijn hele hart bij.

 • Lilian Kroep
  Lilian Kroep Commercieel medewerker binnendienst
  Lilian Kroep

  Lilian Kroep

  Commercieel medewerker binnendienst

  Endoor vind ik het voorbeeld van hoe leren werkt: pionieren, ontdekken, uitvinden, proberen, testen, zoeken, vinden. Daarnaast gaan lopende zaken ook gewoon door, zoals de offertetrajecten van A tot Z. Never a dull moment. We zijn een geweldig team, waar we serieus kunnen zijn, maar ook veel lachen samen. Ik denk dat we dat ook uitstralen: het gevoel dat we als team ons succes bereiken. Ook met en bij de klant.

 • Jacqueline Mens-Bolhuis
  Jacqueline Mens-Bolhuis Adviseur bedrijfsopleidingen
  Jacqueline Mens-Bolhuis

  Jacqueline Mens-Bolhuis

  Adviseur bedrijfsopleidingen

  Als adviseur bij Endoor verbind ik de opleidingsvraag uit het bedrijfsleven met de mogelijkheden van ROC van Twente. Dat betekent werken aan relatiebeheer, accountmanagement en acquisitie. Mijn werk is zo leuk omdat geen dag hetzelfde is en geen klant dezelfde vraag heeft. Dit maakt dat ik elke (opleidings)vraag van de klant specifiek behandel. Daarnaast blijf ook ik graag ‘bij’ met leren. Iets wat ik niet weet, zoek ik op of uit. Vaak in de praktijk of in gesprekken met anderen. Weer wat geleerd!

 • Elma Lubberink
  Elma Lubberink Adviseur bedrijfsopleidingen
  Elma Lubberink

  Elma Lubberink

  Adviseur bedrijfsopleidingen

  Ik geloof in leren. Leren is leuk en brengt je verder. Voor organisaties is goed opgeleid personeel het belangrijkste bedrijfskapitaal. Het is mijn taak om bedrijven en medewerkers verder te brengen. Dat kan met trajecten op maat of diplomagerichte trajecten tot mbo4. Leren stopt niet bij adviseren. Ook wij zijn voortdurend bezig om ons aanbod en onze aanpak te verbeteren. Daarmee ga ik net zo lang door, tot klant, deelnemers en uitvoerend docent tevreden zijn. En liever een tandje meer.

 • Arjan Bieleveldt
  Arjan Bieleveldt Adviseur bedrijfsopleidingen
  Arjan Bieleveldt

  Arjan Bieleveldt

  Adviseur bedrijfsopleidingen

  Persoonlijk, enthousiast en resultaatgericht zijn kernwoorden die bij mij passen. Graag ga ik met u in gesprek over de ambities van het bedrijf en hoe deze te realiseren zijn met gebruik van de talenten van uw medewerkers. Want mijn persoonlijke overtuiging is dat groeiende medewerkers zorgen voor bloeiende organisaties. Blijven leren is vooruitgang. Dit realiseert Endoor door het aanbieden van maatwerk gerichte bedrijfsopleidingen. En dat in samenwerking met enthousiaste en ervaren docenten van het ROC van Twente. Kortom: vooruit kijken, verder komen, doorgroeien Endoor!

 • Rick Damveld
  Rick Damveld Adviseur Bedrijfsopleidingen
  Rick Damveld

  Rick Damveld

  Adviseur Bedrijfsopleidingen

  Elke dag betekenisvol kunnen zijn voor een ander en een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons belangrijkste menselijke kapitaal zijn belangrijke drijfveren in mijn werk. Het maakt mij gelukkig mensen en organisaties te helpen zichzelf verder te kunnen ontplooien door inzicht te hebben in talenten en ‘vak’ kennis te verbreden. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in mens en maatschappij vind ik het leuk om samen te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en wat we er samen aan kunnen doen om die stip op de horizon te bereiken. En dit passend bij korte en lange termijn doelstellingen van mensen en organisaties.

 • Anouk Blaak
  Anouk Blaak Adviseur cursus & training
  Anouk Blaak

  Anouk Blaak

  Adviseur cursus & training

  Leren is op zoek zijn naar het onbekende, de verdieping, nieuwsgierig zijn, onderzoeken wat het verhaal achter het verhaal is.. Vrienden zeggen wel eens dat ik veel vraag. Dat komt, omdat ik oprecht geïnteresseerd ben. Plus: als je het niet vraagt, dan weet je het ook niet. Ik leer elke dag, zowel in mijn werk als privé. Daarnaast kom ik uit een gezin met docenten. Kennis opdoen en delen is ontzettend belangrijk en leuk! Dat is mij met de paplepel ingegoten. 

   

 • Leonie ter Riet
  Leonie ter Riet Onderwijskundige
  Leonie ter Riet

  Leonie ter Riet

  Onderwijskundige

  Ik denk dat in het leven alles in beweging is en dat je altijd nieuwsgierig moet zijn. Laat dat nou perfect aansluiten bij Endoor. We leven in een tijd waar leren geen leeftijdsgrenzen heeft. Ook de behoefte vanuit de maatschappij verandert. Dat vraagt om een flexibele houding van de werknemer en werkgever. Ik vind het heel mooi om aan de wieg te staan van deze verandering en er een bijdrage te leveren. Zowel aan het bedrijfsleven als aan het onderwijs.

 • Alice Kaal
  Alice Kaal Digital marketeer
  Alice Kaal

  Alice Kaal

  Digital marketeer

  Als Digital Marketeer van Endoor richt ik mij op onze online uitingen zoals de website en social media. Door mijn bevlogen collega's die allen een achtergrond hebben in het onderwijs, leer ik veel over de branche. De combinatie tussen mijn digitale kennis en de kennis van het onderwijs dat ik opdoe, helpt Endoor om ook online de doelgroep te bereiken. Werken bij Endoor geeft mij veel vrijheid. Ik kan er mijn eigen creativiteit kwijt. En heb je vragen? We vormen een fijn team. Er is altijd iemand die je helpt.

 • Marjolein Evers-Velten
  Marjolein Evers-Velten Personal assistant
  Marjolein Evers-Velten

  Marjolein Evers-Velten

  Personal assistant

  Leren is leuk en geeft energie. Dat merk je ook aan de werksfeer bij ons. Er is veel ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en geen dag is hetzelfde. In onze dynamische ´leer’-organisatie moet veel worden georganiseerd en gepland. Als personal assistant zorg ik ervoor dat alles 100% op rolletjes loopt. Ik ondersteun de directie, waardoor zij optimaal kan functioneren en zich geen zorgen hoeft te maken om bijzaken.

Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Bel Lilian Kroep op 088 - 1021100.
Of stuur ons een mail.
Mailen