Of je nou als individu jouw kennis wil verbreden door een cursus te volgen of je als organisatie wil dat jouw medewerkers een opleidingstraject gaan volgen om arbeids fit te blijven, Team Endoor staat voor je klaar!

 

Voor en achter de schermen wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat jij de perfecte cursus, training of maatwerkopleiding vindt die past bij jouw leerwens. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

Vragen over cursussen en trainingen: Bel / Mail Swenja of Lilian

Vragen over maatwerkopleidingen: Bel / Mail Jacqueline, Arjan, Rick of Elma

Het Team van Endoor | ROC van Twente

 • Rick Damveld
  Rick Damveld Adviseur Bedrijfsopleidingen
  Rick Damveld

  Rick Damveld

  Adviseur Bedrijfsopleidingen

  Elke dag betekenisvol kunnen zijn voor een ander en een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons belangrijkste menselijke kapitaal zijn belangrijke drijfveren in mijn werk. Het maakt mij gelukkig mensen en organisaties te helpen zichzelf verder te kunnen ontplooien door inzicht te hebben in talenten en ‘vak’ kennis te verbreden. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in mens en maatschappij vind ik het leuk om samen te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en wat we er samen aan kunnen doen om die stip op de horizon te bereiken. En dit passend bij korte en lange termijn doelstellingen van mensen en organisaties.

Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Bel Lilian Kroep op 088 - 1021100.
Of stuur ons een mail.
Mailen