Of je nou als individu jouw kennis wil verbreden door een cursus te volgen of je als organisatie wil dat jouw medewerkers een opleidingstraject gaan volgen om arbeids fit te blijven, Team Endoor staat voor je klaar!

 

Voor en achter de schermen wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat jij de perfecte cursus, training of maatwerkopleiding vindt die past bij jouw leerwens. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

Vragen over cursussen en trainingen: Bel / Mail Swenja of Lilian

Vragen over maatwerkopleidingen: Bel / Mail Jacqueline, Arjan, Rick of Elma

Het Team van Endoor | ROC van Twente

 • Arjan Bieleveldt
  Arjan Bieleveldt Adviseur bedrijfsopleidingen
  Arjan Bieleveldt

  Arjan Bieleveldt

  Adviseur bedrijfsopleidingen

  Persoonlijk, enthousiast en resultaatgericht zijn kernwoorden die bij mij passen. Graag ga ik met u in gesprek over de ambities van het bedrijf en hoe deze te realiseren zijn met gebruik van de talenten van uw medewerkers. Want mijn persoonlijke overtuiging is dat groeiende medewerkers zorgen voor bloeiende organisaties. Blijven leren is vooruitgang. Dit realiseert Endoor door het aanbieden van maatwerk gerichte bedrijfsopleidingen. En dat in samenwerking met enthousiaste en ervaren docenten van het ROC van Twente. Kortom: vooruit kijken, verder komen, doorgroeien Endoor!

Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Bel Lilian Kroep op 088 - 1021100.
Of stuur ons een mail.
Mailen