Al onze opdrachtgevers

Albert Heijn

Albert Heijn biedt haar medewerkers de mogelijkheid te groeien binnen de organisatie met behulp van diverse BBL-opleidingen. Voor hen verzorgen wij de BBL opleidingen Manager Retail (niveau 4) en Assistent Verkoper (niveau 1).

Aqua+ Sprinklersystemen B.V.

Bij Aqua+ is de vraag naar goedgeschoolde sprinklermonteurs ook erg hoog. Daarom hebben zij zich aangesloten bij De Groot Installatiegroep om zo samen sprinklermonteurs op te leiden door middel van een op maat ontwikkelde bbl-opleiding. Lees er alles over in de klantcase over de sprinklermonteur opleiding.

Arriva

Samen met Arriva en ROC van Twente heeft Endoor een opleiding tot buschauffeur ontwikkeld om zo binnen een jaar nieuwe medewerkers op te leiden tot buschauffeur. Bekijk de klantcase van Arriva.

Asito

Binnen Asito krijgen medewerkers de kans om de bbl opleidingen Medewerker Facilitaire Dienstverlening (niveau 2) en Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening (niveau 3) te volgen. Deze opleidingen worden gegeven door de ervaren en deskundige docenten van ROC van Twente.

Bravo Beveiliging

Voor Bravo Beveiliging hebben we een versnelde opleiding Beveiliging ontwikkeld, de eerste in Twente. Lees het klantverhaal 'Samen kandidaten opleiden in de beveiligingsbranche'.

De Groot Installatiegroep

Het tekort aan personeel in de techniekbranche is nijpend, laat staan voor een nichebranche zoals sprinklermonteurs. Samen met WIJ Techniek en ROC van Twente is een bbl opleiding speciaal voor deze groep ontworpen. Tijdens en na de opleiding werken de deelnemers bij De Groot Installatiegroep. Lees er alles over in de klantcase over de sprinklermonteur opleiding.

EuroMouldings

De cursus meewerken in de productie wordt sinds 2021 aangeboden aan de medewerkers van EuroMouldings. Met de cursus zorgt het bedrijf ervoor dat de kennis van machine operators wordt opgefrist en zij een mbo-certificaat behalen. 

Farm Food

Farm Food wilde haar medewerkers opleiden als échte Excel experts. Daarom heeft Endoor, na de Excel basis cursus, het maatwerktraject Excel voor Gevorderden verzorgd. Lees er alles over in de klantcase van Farm Food. Daarnaast is de maatwerk cursus Zakelijk Duits in woord en geschrift aangeboden omdat er behoefte was aan het verbeteren en professionaliseren van de Duitse taal door de toename van Duitse klanten.

Grolsch

Grolsch wil huidige en nieuwe medewerkers de kneepjes van het vak leren. Hiervoor heeft Endoor een training op maat ontwikkeld genaamd 'Vakmanschap Grolsch'. Deze training is een voorproef op de opleiding Proces Operator A die Grolsch aanbiedt aan haar medewerkers. Lees de klantcase van Grolsch.

Keolis

Endoor, Keolis en Randstad bundelen hun krachten om nieuwe buschauffeurs aan te trekken en op te leiden. Na de opleiding kunnen zij direct aan de slag als buschauffeur bij Keolis. Lees er meer over in de klantcase van Keolis.

Medisch Spectrum Twente

Om medewerkers van het Klantcontact Centrum binnen het MST om te scholen naar Medisch Secretaresse, heeft Endoor een maatwerktraject ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de medewerkers in hun kracht blijven, goed kunnen functioneren in de functie van Medisch Secretaresse met als effect daaruit voorvloeiend een betere dienstverlening richting de patiënt. Lees de klantcase van MST.

Menzis

Auris dextra, pleuritis, fibula… Medewerkers van Menzis komen veel medische termen tegen in buitenlandse facturen. Dankzij de training van Endoor weten ze nu precies wat deze betekenen. Lees er meer over in de klantcase van Menzis.

Morssinkhof Groep

Morssinkhof Groep biedt haar medewerkers een cursus aan om te groeien als praktijkopleider. De training voor praktijkopleiders zorgt ervoor dat de praktijkopleiders worden geprofessionaliseerd: ze coachen, motiveren en beoordelen studenten. De training geeft de medewerkers handvatten om zo objectief en betrouwbaar mogelijk tot een beoordeling te kunnen komen. De training wordt gegeven door de ervaren docenten van ROC van Twente.

NS

Al sinds 2012 werken Endoor | ROC van Twente en NS samen om diverse opleidingen te ontwikkelen voor het opleiden van huidige en nieuwe medewerkers. Zo hebben we samen de opleidingen Elektrotechniek (niveau 4) en Mechatronica (niveau 2) voor de NS ontwikkeld. Ook zijn veel van deelnemers van de opleiding Machinist Railvervoer afkomstig van de NS.

ObT

ObT is al meer dan 25 jaar voor ongeveer 400 organisaties een speler van betekenis binnen de administratie- en advieswereld, waaronder voor scholen. Endoor | ROC van Twente verzorgt de maatwerk cursus Klassenmanagement voor de Onderwijsassistenten van ObT.

Preston Palace

Preston Palace wil graag dat haar medewerkers zich verder ontwikkelen. Door als werkgever diplomagerichte scholing aan te bieden, op verschillende niveaus, wordt het personeel deze mogelijkheid geboden. In samenwerking met Endoor biedt Preston Palace onder andere de bbl-opleidingen Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 2 en 3. Lees er meer over in de klantcase van Preston Palace.

Randstad Boost

In samenwerking met Randstad Boost Vakopleidingen bieden we de bbl-opleidingen Operator A (niveau 2) en Operator B (niveau 3) aan. Een mooie kans voor mensen die de stap willen maken naar de techniek.

Scapino

Al jaren verzorgt Endoor | ROC van Twente de BBL-opleidingen Verkoopspecialist (niveau 3) en Leidinggeven (niveau 4) voor de medewerkers van Scapino.

TenCate

Ten Cate biedt haar medewerkers een cursus aan om te groeien als praktijkopleider. De training voor praktijkopleiders zorgt ervoor dat de praktijkopleiders worden geprofessionaliseerd: ze coachen, motiveren en beoordelen studenten. De training geeft de medewerkers handvatten om zo objectief en betrouwbaar mogelijk tot een beoordeling te kunnen komen. De training wordt gegeven door de ervaren docenten van ROC van Twente.

TenneT

Om het personeelstekort tegen te gaan, hebben TenneT, ROC van Twente en Endoor de koppen bij elkaar gestoken om zo hoogspanningstechniek te integreren in de mbo opleiding elektrotechniek als keuzedeel. Dit keuzedeel is ook te volgen door zij-instromers en (nieuwe) medewerkers van netwerkbeheerders. Lees er alles over in de klantcase 'Hoogspanningstechnicus'.

Thuisgenoten

Endoor is gaandeweg in de rol van vaste opleidingspartner van Thuisgenoten gegroeid. We verzorgen onder andere Helpende niveau 2, Training Thuisbegeleiding en Training Medicatieveiligheid voor de medewerkers van Thuisgenoten. De zorginstelling heeft veel aandacht voor het opleiden en her- of omscholen van hun medewerkers, omdat ze altijd kwalitatieve zorg willen bieden. Lees de klantcase van Thuisgenoten.

Thuisteam Twente

Om de medewerkers van Thuisteam Twente te stimuleren zich verder te ontwikkelen en beter bekend te maken met de problematieken van de cliënten, heeft Thuisteam Twente in samenwerking met Endoor de training Thuisbegeleiding aan hen aangeboden. Lees de klantcase van Thuisteam Twente.

Total

Al jaren verzorgt Endoor | ROC van Twente de BBL-opleidingen Verkoopspecialist (niveau 3) en Leidinggeven (niveau 4) voor de medewerkers van Total.

Twentsche Kabelfabriek

De Twentsche Kabelfabriek biedt sinds 2021 de bbl-opleidingen Mechanisch Operator A (niveau 2) en Mechanisch Operator B (niveau 3) aan haar medewerkers. Deze opleidingen worden uitgevoerd door de ervaren en deskundige docenten van ROC van Twente.

University of Twente

Voor de medewerkers in de beveiliging van University of Twente heeft Endoor | ROC van Twente de maatwerk cursus Communicatie en Omgaan met weerstand verzorgd.

Van Nieuwpoort

Bij Van Nieuwpoort EPS Products in Goor zijn medewerkers gepromoveerd tot meewerkend voorman. Met de op maat ontwikkelde training Leidinggeven zorgden wij ervoor dat zij de leidinggevende skills aangeboden kregen en zo hun functie nog beter kunnen uitvoeren. Lees het klantverhaal 'Leidinggevende skills ontwikkelen bij Van Nieuwpoort EPS Products'.

Wimm

Samen met Wimm hebben we vormgegeven aan de MBO Mini Masters die zij aanbieden. Daarnaast verzorgden we een maatwerk cursus voor leidinggevenden met management & organisatie, projectmatig werken, bedrijfsprocessen, HRM en praktisch leidinggeven als speerpunten.

Ziengs

Al jaren verzorgt Endoor | ROC van Twente de BBL-opleidingen Verkoopspecialist (niveau 3) en Leidinggeven (niveau 4) voor de medewerkers van Ziengs.