Training praktijkopleider

Op maat verzorgd voor een producent van elektriciteits- en glasvezelkabels

professionalisering van de praktijkopleider

Een praktijkopleider die het productieproces goed kent en ook weet hoe een verhaal goed overgebracht kan worden. Een praktijkopleider die coacht, motiveert en de student beoordeelt. De training Praktijkopleider geeft jouw werknemers handvaten om zo objectief en betrouwbaar mogelijk tot een beoordeling te kunnen komen en om de medewerkers vanuit een meer uniforme benadering en uitvoering hun taken uit te laten voeren. Tijdens de opleiding krijgen medewerkers meer inzicht in het brein, waarom we doen wat we doen, hoe je omgaat met bepaald gedrag en ze krijgen les in communicatie. 

 

Endoor biedt op maat opleidingen voor jouw organisatie. In het tempo, op niveau en op de plaats en tijdstip dat het jou uitkomt. Talentscans en blended learning staan garant voor effectief onderwijs. Incompany opleidingen 'on the job' zijn ideaal voor jouw organisatie als je sneller stappen wilt maken. 

 

opleidingsduur en vereisten

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften stelt Endoor een opleidingstraject op. Bij een producent van elektriciteits- en glasvezelkabels is deze opleiding bijvoorbeeld uitgevoerd in twee dagdelen maar het zou ook in 1 gehele dag ingepland kunnen worden.

 

Tijdens de bijeenkomsten werken de deelnemers op een interactieve manier in groepen aan opdrachten. De opleiding is bedoeld voor praktijkopleiders die studenten of medewerkers gaan beoordelen, bijvoorbeeld binnen het WLP-model en eigen trainingen on the job. 

 

waardepapier

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvangen de deelnemers een getuigschrift. 

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Rick Damveld

Adviseur 06 - 30542066 

Heb jij een soortgelijke scholingsuitdaging?
Wij helpen je graag!
neem contact op met Rick

deze cursussen vind je misschien ook interessant: