Academie Preston Palace: een opleiding- en werkplek ineen

Werken en leren tegelijk, medio september 2019 wordt dit mogelijk bij all-inclusive hotel en uitgaanscentrum Preston Palace. Preston Palace zal in samenwerking met Endoor en ROC van Twente vanaf september gratis diplomagerichte scholing aanbieden, zowel voor nieuwe als bestaande medewerkers.

 

Ontwikkeling staat voorop

Preston Palace wil graag dat haar medewerkers zich verder ontwikkelen. Door als werkgever diplomagerichte scholing aan te bieden, op verschillende niveaus, wordt het personeel deze mogelijkheid geboden. Preston Palace wil zo de kwaliteit verhogen en tegelijk personeel aan zich binden. De scholing biedt ook perspectief voor nieuwe medewerkers, zij zullen tijdens de opleiding beschikken over een leer-werkplek. Wanneer zij dit traject succesvol afronden, behalen ze een landelijk erkend diploma en kunnen ze een werkplek bij Preston Palace verwerven.

"Het mooie van Academie Preston Palace is dat het toegankelijk is voor vrijwel iedereen: met of zonder diploma, nieuwe of bestaande medewerkers! Iedereen krijgt zo een kans zich te ontwikkelen en te groeien binnen onze organisatie."

- Chantal Monsma, HR-manager bij Preston Palace

Doorstroommogelijkheden

De te volgen opleidingen bij Preston Palace zijn BBL-opleidingen. Deze opleidingen zullen allemaal te volgen zijn op locatie bij Preston Palace in Almelo. Vanaf medio september 2019 wordt gestart met de opleidingen voor niveau 1 (Entreeopleiding) en voor niveau 2 (Kwalificatiedossier Dienstverlener Facilitair Medewerker). Vanaf september 2020 is de bedoeling een doorstroom naar niveau 3 te realiseren en in september 2021 naar niveau 4.

 

Iets voor jou?

Ben jij geïnteresseerd in zowel een leer- als werkplek bij Preston Palace? Kijk dan hier voor meer informatie over Academie Preston Palace en een uitgebreide toelichting rondom de opleidingen.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn
Bel Arjan Bieleveldt Adviseur 06 - 39 11 40 43 abieleveldt@endoorleren.nl