Werkbegeleider in de zorg

Op maat verzorgd voor zorginstellingen

Een werkbegeleider is verantwoordelijk voor het begeleiden van de leerling-werknemers en stagiaires tijdens hun leer-werk proces. Van hen wordt verwacht dat ze in staat zijn leerlingen te begeleiden tijdens het uitvoeren van taken. Het kan voorkomen dat de competenties die van jouw werkbegeleiders worden verwacht niet competenties zijn die automatisch in de beroepskwalificatie zijn ingebed. Denk bijvoorbeeld aan specifieke organisatorische, didactische en begeleidende competenties. Door gerichte scholing kunnen jouw werknemers extra hulpmiddelen krijgen en meer kennis vergaren om deze vaardigheden adequaat uit te voeren. 

 

Endoor biedt een op maat gemaakte opleiding Werkbegeleiding aan. Op basis van jouw organisatievraag gaan we aan de slag. Door middel van een talentscan worden de kwaliteiten van iedere werknemer in kaart gebracht. Blended learning staat garant voor effectief onderwijs. Incompany opleidingen 'on the job' zijn ideaal voor jouw organisatie als je sneller stappen wilt maken. 

 

opleidingsduur en vereiste

De opleidingsduur is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Bij een zorginstelling hebben we dit opleidingstraject succesvol uitgevoerd in 6 bijeenkomsten van 2 tot 4 klokuren. Tijdens de lesdagen kregen de deelnemers opdrachten mee om uit te voeren in de praktijk. 

 

waardepapier

Werknemers die het traject succesvol afronden ontvangen een getuigschrift. 

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Elma Lubberink

Adviseur 06 - 29541796

Heb jij een soortgelijke scholingsuitdaging?
Wij helpen je graag!
neem contact op met Elma