Excel voor gevorderden

Op maat verzorgd voor Farm Food

Microsoft Excel is en blijft het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld. Behalve de standaardfuncties biedt het programma veel meer mogelijkheden waar organisaties bij gebaat zou kunnen zijn. Zo leren deelnemers van de cursus Excel voor Gevorderden onder andere gebruik te maken van macro’s, geneste functies en draaitabellen. Maar ook het inzetten en toepassen van statistische, wiskundige en financiële functies en andere bijzondere mogelijkheden met formules komen aan bod in deze cursus.

 

Endoor stelt op basis van jouw wensen en behoeften een effectief opleidingstraject samen. In het tempo, op niveau en op de plaats en het tijdstip dat het jou uitkomt. Door middel van een talentscan en blended learning zorgen we ervoor dat jouw organisatie sneller stappen kan maken. Dat allemaal door het gebruik van incompany opleidingen 'on the job'.

 

opleidingsduur en vereisten

De duur van deze cursus is afhankelijk van jouw organisatievraag. We kijken naar waar jouw werknemers staan en naar specifieke wensen en behoeften. Op basis daarvan stellen we samen een passend opleidingstraject op. Bij Farm Food omvatte deze cursus in totaal 8 bijeenkomsten van 2 uur.

 

waardepapier

Na succesvolle afronding van deze opleiding ontvangen deelnemers een getuigschrift.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Arjan Bieleveldt

Adviseur 06 - 39 11 40 43 

Heb jij een soortgelijke scholingsuitdaging?
Wij helpen je graag!
neem contact op met Arjan