Communicatie opleiding

Op maat verzorgd voor een retailorganisatie

communicatie is overal

De manier van communiceren is voor werknemers en bedrijven erg belangrijk. Zowel intern als extern. Gedurende de opleiding in communicatie leren werknemers effectief te communiceren. Onderwerpen die centraal staan zijn de verschillende communicatiesoorten, taalgebruik, effectieve luistertechnieken en het geven en ontvangen van feedback. Hoe communiceer je met je werknemers als leidinggevenden, hoe motiveer je je medewerkers en hoe ga je het gesprek met hen aan?

 

Endoor stelt op basis van jouw wensen en behoeften een effectief opleidingstraject samen. In het tempo, op niveau en op de plaats en het tijdstip dat het jou uitkomt. Door middel van een talentscan en blended learning zorgen we ervoor dat jouw organisatie sneller stappen kan maken. Dat allemaal door het gebruik van incompany opleidingen 'on the job'. 

 

duur en vereisten

De duur van de cursus is afhankelijk van de vraag die in jouw organisatie speelt. Op basis van jouw wensen gaan we samen op zoek naar een passend opleidingstraject. Bij een retailorganisatie is deze cursus gegeven gedurende 4 bijeenkomsten van 3 uur. De cursus is bedoeld voor bijvoorbeeld afdelingschefs of assistent afdelingschefs.

 

waardepapier

Na het succevol afronden van deze training ontvangen medewerkers een getuigschrift.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Arjan Bieleveldt

Adviseur 06 - 39 11 40 43 

Heb jij een soortgelijke scholingsuitdaging?
Wij helpen je graag!
neem contact op met Arjan