Nemas Middle Management

Op maat verzorgd voor een MKB onderneming

Zorg voor sturing binnen jouw organisatie 

Met de term 'Middle Management' worden de werknemers bedoeld die namens de bedrijfstop sturing geven binnen jouw organisatie. Het is van belang dat zij praktische managementkwesties kunnen oplossen en beschikken over kennis van organisatorische beginselen. Endoor zorgt hiervoor. Onderwerpen die mogelijk van pas komen binnen jouw organisatie zijn communicatie, personeelsmanagement, kwaliteitsmanagement en informatiemanagement.

 

Op basis van jouw specifieke organisatievraag gaan we aan de slag. Een opleiding in het tempo, op niveau en op de plaats en tijdstip dat het jou uitkomt. Een talentscan en blended learning staan garant voor effectief onderwijs. Incompany opleidingen 'on the job' zijn ideaal voor jouw organisatie als je sneller stappen wilt maken. 

 

Opleidingsduur en vereisten

De standaardmodule Nemas Middle Management neemt 15 lessen in beslag. Op maat gemaakte trajecten zijn allemaal verschillende cursussen met veel verschillende modules. Hierdoor varieert het aantal lessen sterk. De duur van de opleiding is afhankelijk van jouw organisatievraag. 

 

Waardepapier

Na een succesvolle afronding krijgen de deelnemers een diploma Associatie voor praktijkexamens. 

Heb jij een soortgelijke scholingsuitdaging?
Wij helpen je graag!
mail Arjan

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Arjan Bieleveldt

Adviseur 06 - 39 11 40 43 

deze cursussen vind je misschien ook interessant: