Moderne Bedrijfsadministratie

Op maat verzorgd voor een notariskantoor

Een zelfstandige binnen de administratie

Bij Endoor zorgen we ervoor dat jouw werknemers opgeleid worden tot een zelfstandige binnen de administratie. Ze leren bij ons alles over bijvoorbeeld loonadministratie, fabricagerekeningen, kostenplaatsen, budgettering, de administratie van omzet en direct costing. Deze opleiding is bedoeld voor werknemers van een financiele afdeling die hun kennis en inzicht willen vergroten. Of werknemers die leiding gaan geven aan een financiële afdeling. 

 

Een op maat gemaakte opleiding voor Moderne Bedrijfsadministratie begint met een talentscan waarmee de kwaliteiten van iedere werknemer in kaart worden gebracht. Blended learning staat garant voor effectief onderwijs. Incompany opleidingen 'on the job' zijn ideaal voor jouw organisatie als je sneller stappen wilt maken. 

 

Opleidingsduur en vereisten

De standaardmodule Moderne Bedrijfsadministratie bestaat uit 11 lessen. Op maat gemaakte trajecten zijn diverse verschillende cursussen met veel verschillende modules. Het aantal lessen varieert daarom. De duur van deze opleiding is afhankelijk van jouw organisatievraag. We kijken naar het niveau van  de werknemers en hoe we het uiterste uit hen kunnen halen. 

 

Waardepapier

Na het succevol doorlopen van de opleiding ontvangen de deelnemers een diploma Associatie voor praktijkexamens.

 

We bieden deze opleiding in modules aan voor individuele deelnemers. Zie: 

Heb jij een soortgelijke scholingsuitdaging?
Wij helpen je graag!
mail Arjan

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Arjan Bieleveldt

Adviseur 06 - 39 11 40 43 

deze cursussen vind je misschien ook interessant: