Praktische gesprekstechnieken op de werkvloer

Op maat verzorgd voor een farmaceutisch productiebedrijf

haal alles uit jezelf en help anderen dat ook te doen

De cursus Praktische gesprekstechnieken op de werkvloer dient medewerkers eigenaarschap te doen ervaren met betrekking tot het voeren van gesprekken en collega’s te ‘durven’ aanspreken op het naleven van afgesproken gedrag. Onderwerpen die worden behandeld zijn onder andere de observatie op de werkvloer van medewerkers, het geven van terugkoppeling/feedback en het coachen van medewerkers ter verbetering van de performance.

 

Bij Endoor zorgen wij ervoor dat jouw werknemers opgeleid worden voor het werk dat zij verrichten. Afgestemd op jouw organisatievraag en in het tempo, op niveau en op de plaats en tijdstip dat het jou uitkomt. Door middel van talentscans kijken we naar persoonlijkheidskenmerken en competenties van elke deelnemer. Onze kennis van blended leermethodes staan garant voor effectief onderwijs.

 

opleidingsduur en vereisten

De duur van de opleiding is afhankelijk van de vraag die in jouw organisatie speelt. Op basis van jouw wensen gaan we samen op zoek naar een passend opleidingstraject. Bij een productiebedrijf is dit traject in 3 dagdelen verzorgd.

 

waardepapier

Deelnemers die deze cursus succesvol afronden ontvangen een getuigschrift van ROC van Twente.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Arjan Bieleveldt

Adviseur 06 - 39 11 40 43 

Heb jij een soortgelijke scholingsuitdaging?
Wij helpen je graag!
neem contact op met Arjan

deze cursussen vind je misschien ook interessant: