Volledig aanbod - techniek

Door personeelstekorten is er veel vraag naar personeel in de techniek. Er zijn op dit moment veel beroepen in de techniek waarin je een grote kans hebt op werk, de kansberoepen. Met de versnelde opleidingen en cursussen van Endoor houd je je kennis up-to-date of stroom je binnen no-time in in deze mooie branche.

 

Voor werkgevers biedt Endoor | ROC van Twente maatwerkoplossingen. Je geeft jouw medewerkers een snelle opfriscursus met de inhoud naar wens of leid je nieuwe medewerkers binnen enkele weken op met het maatwerkaanbod van Endoor | ROC van Twente.

Voor deze opdrachtgevers hebben we succesvolle projecten afgerond in de techniek

  • boost 111885368572
  • c323 111885368563
  • csm Aqua nieuw logo 214637cf 111885368555
  • tkf 111885368497

Lees onze verhalen uit de techniek

Er is een enorm tekort aan gekwalificeerd (technisch) personeel. Als wij een steentje kunnen en mogen bijdragen aan de oplossing dan doen we dat graag.
- Jacqueline Mens - adviseur bedrijfsopleidingen bij Endoor | ROC van Twente
Wil je meer informatie over een (op maat gemaakte) opleiding, cursus of training?
Neem contact op met Marjolein

Opleidingen en cursussen op maat voor bedrijven

Voor de individu biedt Endoor | ROC van Twente een breed aanbod aan opleidingen en cursussen. Hiervoor kunnen bedrijven ook individuele medewerkers voor aanmelden. Daarnaast is Endoor | ROC van Twente gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanbieden van scholingstrajecten op maat voor bedrijven en instanties. 

 

Als bedrijf of organisatie wil je continu voldoen aan de veranderende vraag van de markt. Daarvoor is bijscholing of omscholing van je personeel nodig. Misschien heb je als bedrijf wel moeite met het vinden van goed geschoold personeel en wil je je richten op het omscholen van zij-instromers. Voor deze doelen wil je dat jouw (nieuwe) medewerkers niet jaren naar school hoeven, maar snel over de kennis en kunde beschikken om aan de slag te gaan. Voor deze bedrijven en organisaties zijn wij er, om samen met hen een op maat gemaakt scholingstraject te ontwikkelen.

 

Ben je als werkgever op zoek naar een cursus of opleiding op maat voor je medewerkers? Bekijk dan eens de voorbeelden van onze maatwerk scholingstrajecten.

 

Endoor: onderdeel van ROC van Twente

ROC van Twente richt zich op regulier onderwijs, Endoor | ROC van Twente richt zich op het concept Leven Lang Ontwikkelen in het volwassenenonderwijs. De scholingstrajecten die wij aanbieden worden ontwikkeld met en gegeven door de ervaren docenten van ROC van Twente. We zijn trots op onze samenwerking en hebben al veel mooie scholingstrajecten samen mogen ontwikkelen!