Ontwikkel je ICT skills

Ben je op zoek naar cursussen op het gebied van ICT waarmee je jouw skills ontwikkelt of opfrist? Dan zit je bij Endoor goed! Bij ons volg je onder andere cursussen op het gebied van digitale vaardigheden, Wordpress, Mobile Application en Frontend Development en Windows Powershell.

Onze cursussen voor digitale vaardigheden en ICT

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het opleiden van een groep medewerkers?

Leven Lang Ontwikkelen bij Endoor

Of je nou werkzoekend bent en op zoek bent naar een nieuwe baan, of je wilt je verder ontwikkelen binnen je functie of juist een carriereswitch wilt maken, bij Endoor | ROC van Twente zit je goed! Wij vinden Leven Lang Ontwikkelen belangrijk en helpen met onze opleidingen, cursussen en trainingen jouw positie op de arbeidsmarkt verbeteren. 

 

Naast cursussen in de ICT, bieden we nog veel meer scholing aan in diverse branches:

 

Endoor leidt groepen medewerkers op

Een individu kan zich via onze website aanmelden voor het ruime aanbod opleidingen, cursussen en trainingen in diverse sectoren. Maar daarnaast bedienen wij ook bedrijven en organisaties die groepen medewerkers willen opleiden. Samen met onze adviseurs wordt een plan gemaakt en zelfs waar nodig nieuw scholingsmateriaal gecreëerd. 

 

Endoor: onderdeel van ROC van Twente

Onze maatschappelijke opdracht is het verbeteren van de (Twentse) arbeidsmarkt door middel van het aanbieden en ontwikkelen van opleidingen, cursussen en trainingen. Met ons scholingsaanbod kan de individu en groepen medewerkers zich verder ontwikkelen en hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren.