Opleiding Timmerman | mbo 2 - 3e leerweg

Tijdens de opleiding timmerman leer je alles over timmeren, gereedschap en samenwerken. Instroom kan op elk moment en de looptijd is afhankelijk van jouw behoefte, kennis en ervaring.

inhoud opleiding timmerman

Je werkt met hout. In woningen en bedrijfspanden plaats je trappen en kozijnen en je brengt plaatwerk aan als beschot. Ook timmer, monteer en plaats je houten constructies. Je leest zelf tekeningen en werkt met allerlei gereedschappen. Op de bouwplaats werk je veel samen met andere timmerlieden, metselaars en bouwvakkers. De aannemer of uitvoerder zegt wat je moet doen.

 

Je bent handig en kunt goed samenwerken. Je helpt anderen en vraagt als dat nodig is zelf om hulp. Voor je aan het werk gaat, bereid je je graag goed voor. En je gaat zorgvuldig om met spullen.

duur

Omdat de opleiding afgestemd wordt op jouw behoefte, kennis en ervaring, kan de opleiding tussen de 2 maanden tot 2 jaar duren.

locaties opleiding timmerman

Lansinkesweg 28a, Hengelo

Morsweg 4, Rijssen

Veldkampsweg 24, Almelo

Aziëlaan 3, Vroomshoop

kosten

Omdat de opleiding op jouw behoefte, kennis en ervaring is afgestemd, kan de opleiding tussen de €500,- en €3500,- kosten.

waardepapier

Na succesvolle afronding ontvang je het mbo 2 diploma Timmerman.

Op de website van ROC van Twente meld je je aan voor de opleiding Timmerman
Aanmelden

subsidiemogelijkheden

Voor deze opleiding is het mogelijk subsidie aan te vragen om tegemoet te komen in de kosten. Bekijk alle subsidiemogelijkheden.Enthousiast geworden? Schrijf je dan direct in voor de cursus.
Heb je toch nog vragen? Stel je vraag via de mail!
meer informatie     mail ons     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.