Volwassenenonderwijs mbo

Heb jij de ambitie om door te groeien in je huidige werk of overweeg je juist een carrièreswitch? Bij Endoor kies je uit versnelde opleidingen en cursussen voor volwassenen in elke branche. De scholing is speciaal voor volwassenen samengesteld op mbo-niveau. Dat betekent dat je kan werken en leren tegelijk en dat het verkort is. Daardoor groei je snel door!

Waarom je als volwassene nooit te oud bent om te leren

Het is weer een nieuwe uitdaging om als volwassene een opleiding of cursus op het mbo te gaan volgen. Op die manier word je nog beter in je vak, leer je andere vaardigheden waardoor je kan groeien in je huidige werk of leer je juist compleet iets anders waardoor je die carrièreswitch eindelijk durft te maken.

 

Het volwassenenonderwijs lijkt voor velen een grote stap. Vooral voor degene die slechte ervaringen heeft met het onderwijs toen je jong was. De opleidingen voor volwassenen zijn heel anders dan je schooltijd van vroeger. Lees waarom je juist op latere leeftijd het beste een opleiding kan volgen in onze blog ’10 redenen waarom het volgen van een opleiding als volwassene juist een kans is’.

 

Cursussen en mbo opleidingen

De opleidingen en cursussen worden gedoceerd door de ervaren docenten van ROC van Twente. Voor degene die opzoek is naar een kort-cyclische maar waardevolle cursus of juist naar een volledige bbl opleiding of andere mbo opleiding heeft Endoor een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden. Werken en leren op het mbo maakt het werken leuker!

 

Opleidingen voor volwassenen in elke branche

In samenwerking met ROC van Twente biedt Endoor een breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen op mbo niveau aan. Endoor helpt mensen graag verder te komen in hun loopbaan om zo ook de Twentse arbeidsmarkt te helpen groeien. Ons opleidingsaanbod biedt in elke branche waardevolle opleidingsmogelijkheden dus vind de opleiding die bij jouw leerwens past!

Bekijk de opleidingen, cursussen en trainingen die passen bij jouw leerwens:

·      Financieel, administratie en economie

·      Zorg, Welzijn en Hulpverlening

·      Cursussen voor in de bouw

·      Cursussen in de techniek

·      Cursussen in de ICT