15-01-2024
| Begin het nieuwe jaar goed

Tips van Team Endoor om van 2024 jouw jaar te maken!

De start van een nieuw jaar is de tijd van goede voornemens, nieuwe gewoontes en positieve(re) gedachten. We hebben Team Endoor gevraagd een tip te geven om 2024 goed te beginnen.

 

Jacqueline: "Ga dit jaar voor een digitale detox. Ikzelf ga ook vaker een pauze van digitale apparaten en sociale media nemen om zo lichaam en geest te ontspannen. Daardoor houd ik meer tijd over voor leuke offline activiteiten."

 

Alice: "Leer een nieuwe skill! Het kan iets nuttigs zijn om je werk (nog) beter te kunnen doen. Maar natuurlijk ook gewoon iets leuks voor jezelf. Ik wil dit jaar bijvoorbeeld leren calligraferen en fotograferen."

 

Eline: "De Netflix documentaire 'You Are What You Eat' is een echte aanrader. Het geeft inzicht in welke invloed voeding en een gezonde leefstijl heeft op je gezondheid in een korte tijd. Ook worden andere aspecten belicht, zoals de gevolgen voor dier en milieu. Deze serie helpt je zeker in je goede voornemens om gezonder te leven en een positieve bijdrage te leveren aan klimaatverandering."

 

Rick: "Doe dit jaar iets nieuws. Daag jezelf uit en ga soms een beetje over je grenzen heen om je leven te verrijken!"

 

Andrea: "Start het jaar opgeruimd! Mest je kast eens uit en maak onderscheid in wat je moet houden, wat er weg kan, wat verkocht kan worden of wat naar de kringloop kan. Dit geldt ook voor je digitale omgeving. Clean your space, clean your mind."

 

Arjan: "Maak werk van iets wat al heel lang op je bucketlist staat of wat je graag nog zou willen bereiken. Ik ga dit jaar bijvoorbeeld starten met het geven van tennislessen."

 

Marjolein: "Ga naar buiten en beweeg! Tijdens werkdagen zitten we uren achter ons bureau. Veel stilzitten is niet gezond. Ga daarom tijdens de lunchpauze een frisse neus halen met collega's en krijg nieuwe energie. Ontspanning gegarandeerd!"

 

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen door iets nieuws te leren of misschien wel een carrièreswitch te maken? We got you! Endoor | ROC van Twente heeft in elk vakgebied scholingsaanbod die jou verder helpt in je loopbaan.

- Ontwikkelen in Zorg & Welzijn

- Ontwikkelen in Techniek

- Ontwikkelen in Bouw

- Ontwikkelen in Economie (financieel en administratief)


deze berichten vind je vast ook interessant