opleiden naar kansrijk werk in de bouw

Werken in de bouw als timmerman, metselaar of tegelzetter

Endoorstart heeft alles klaar liggen om als het moet, morgen een groep mensen klaar te stomen voor werken in de bouw. We bieden onderwijs in versnellingsprogramma's om timmerman, metselaar of tegelzetter te worden.

 

Waarom een verkort opleidingstraject?

Een meerjarige studie duurt te lang voor zowel werkzoekende, werknemer als werkgever. Daarom biedt Endoor verkort opleidingstraject en flexibel en vraaggestuurd deeltijdonderwijs. Hiermee maakt Endoor als opleidingspartner in Twente een loopbaanswitch voor zij-instromers en herintreders makkelijker. Voor het versnellingsprogramma in de bouw is geen (voor)opleiding of ervaring nodig.

 

Inhoud van het verkorte opleidingstraject

De programma's zijn klassikaal en zeer praktijkgericht. De deelnemers leren de basiskennis van timmeren, metselen of tegelzetten. Na de versnelde opleiding kunnen zij onder andere profielen stellen, balklagen stellen, een plat dak maken, een muur metselen en een wand betegelen. Het verkorte opleidingstraject wordt verzorgd door de ervaren (praktijk)docenten van ROC van Twente.

 

Naar welke beroepen leidt de opleiding?

- Timmerman

- Metselaar

- Tegelzetter

 

Sluit het af met een diploma?

Na afronding van het versnellingsprogramma ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname van het ROC van Twente waarop vermeld staat welke vaardigheden de deelnemer in dit programma heeft geleerd.

 

Hoelang duurt het?

Het verkorte opleidingstraject voor de bouw bestaat uit 8 bijeenkomsten van een hele dag.

 

Inschrijven?

Wij nodigen alle organisaties uit om kandidaten aan te melden. Wij denken dan aan de instanties en organisaties in Twente die zich hard maken om werkzoekenden te begeleiden naar kansrijk werk. Zoals Gemeenten, UWV, Werkplein Twente, Leerwerkloketten Twente (adviseurs) en Sociale Partners: begeleiding Van Werk Naar Werk.

Geïnteresseerd?

Werk je bij een organisatie die werkzoekenden wil opleiden naar kansrijk werk? Of ben je een werkgever die (nieuwe) medewerkers wil opleiden? Bel Rick Damveld op 088-1021100. Of stuur ons een mail.

Ben je een kandidaat?

Meld je dan aan bij Leerwerkloket Twente of Werkplein Twente. Je bent welkom!
Mailen

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.