in de ICT

Werken in de ICT als Software Developer

Endoorstart heeft alles klaar liggen om als het moet, morgen een groep mensen klaar te stomen voor werken in de ICT. We bieden onderwijs in verkorte opleidingstrajecten om binnen enkele maanden Software Developer te worden.

 

Waarom een verkort opleidingstraject?

Een meerjarige studie duurt te lang voor zowel werkzoekende, werknemer als werkgever. Daarom biedt Endoor versnellingsprogramma's en flexibel en vraaggestuurd deeltijdonderwijs. Hiermee maakt Endoor als opleidingspartner in Twente een loopbaanswitch voor zij-instromers en herintreders makkelijker. Voor het verkorte opleidingstraject in de ICT is geen (voor)opleiding of ervaring nodig.

 

Inhoud van het verkort opleidingstraject

De deelnemers leren de basisvaardigheden van een programmeur en gaan aan de slag met communicatieve en moderne vaardigheden.

 

Sluit het af met een diploma?

Na afronding van het verkorte opleidingstraject ontvangt de deelnemer een getuigschrift van het ROC van Twente.

 

Hoelang duurt het?

Het verkorte opleidingstraject voor Software Developer duurt 4 maanden. Na de opleiding kunnen deelnemers kans maken op een proefplaatsing van drie maanden bij een van de deelnemende werkgevers. 

 

Inschrijven?

Wij nodigen alle organisaties uit om kandidaten aan te melden. Wij denken dan aan de instanties en organisaties in Twente die zich hard maken om werkzoekenden te begeleiden naar kansrijk werk. Zoals Gemeenten, UWV, Werkplein Twente, Leerwerkloketten Twente (adviseurs) en Sociale Partners: begeleiding Van Werk Naar Werk.

Geïnteresseerd?

Werk je bij een organisatie die werkzoekenden wil opleiden naar kansrijk werk? Of ben je een werkgever die (nieuwe) medewerkers wil opleiden? Bel Marjolein en Lilian op 088-1021100. Of stuur ons een mail.

Ben je een kandidaat?

Meld je dan aan bij Leerwerkloket Twente of Werkplein Twente. Je bent welkom!
Mailen

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Endoor heeft deze vorm van groepsonderwijs al eerder met succes georganiseerd.