Al onze cursussen op het gebied van financiën en administratie:

Wil je verder groeien in jouw huidige baan en bijvoorbeeld de boekhouding leren? Of ben je receptioniste, maar wil je jezelf ontwikkelen naar Financieel Administratief Medewerker? Dan zit je bij Endoor goed. Bij ons kan je leren en werken tegelijk en je op die manier omscholen, bijscholen of herscholen tot het vak of vaardigheden die jij wenst.

 

Droom je ervan om een opleiding Bedrijfs- of Financiële administratie te volgen? Of meer te leren over loonadministratie?

 

Wij bieden alle mogelijkheden op het gebied van Economie en Zakelijke Dienstverlening. Bekijk ze allemaal hieronder.

Welke cursus past bij mij?

Endoor biedt een breed scala aan cursussen op het gebied van Economie en Zakelijke Dienstverlening en Management & Organisatie. In het onderstaande doorstroomschema vind je de niveaus van de cursussen.

Dia 111893759449

Waarom je juist als volwassene een opleiding of cursus moet gaan volgen

Sommige mensen vragen zich af of zij op ‘deze leeftijd’ nog wel iets nieuws moeten gaan leren. Wij zeggen juist: DOEN! Volg die opleiding Bedrijfsadministratie en zorg weer voor een nieuwe uitdaging in je werk. Veel mensen zitten een beetje vastgeroest op hun werkplek, maar dat is helemaal niet nodig. Wilde jij altijd al een cursus Loonadministratie doen, of een carrièreswitch maken naar Medewerker Personeelszaken?

 

Doe dat dan nu! In onze blog ’10 redenen waarom het volgen van een opleiding voor volwassenen juist een kans is’ lees je waarom.

 

Endoor: onderdeel van ROC van Twente

Het Leven Lang Ontwikkelen is een belangrijk onderwerp tegenwoordig. Bedrijven en overheden willen investeren in de medewerkers en zorgen dat zij arbeidsfit zijn en blijven. Wij als onderdeel van ROC van Twente bieden beroepsgerichte opleidingen, trainingen en cursussen voor volwassenen om het Leven Lang Ontwikkelen concept te stimuleren. De ervaren en professionele docenten van ROC van Twente doceren deze opleidingen. Samen geven we werkenden, werkzoekenden, werkgevers en maatschappelijke instellingen een voorsprong in vakmanschap en willen we zo een maatschappelijke en economische bijdrage leveren aan de Twentse arbeidsmarkt.

 

Cursussen en trainingen in elke branche

Endoor biedt niet alleen cursussen en trainingen op het gebied van Economie en Zakelijke Dienstverlening, maar is in nog veel meer branches actief. Bekijk het gehele cursusaanbod op onze website of bekijk de cursussen per branche:

-       Techniek cursussen

-       Zorg, Welzijn & Hulpverlening cursussen

-       Bouwcursussen

-       Economie, M&O en ICT