Leren in de zorg met Endoor

Ben jij werkzaam in de zorg als bijvoorbeeld doktersassistent of medisch secretaresse en wil je jouw medische kennis bijspijkeren? Dan zit je goed bij Endoor. Wij bieden namelijk in diverse takken van de zorg, welzijn en hulpverlening cursussen en trainingen die jou verder helpen in je loopbaan.

 

Denk hierbij aan thuisstudie door middel van leerzame e-learnings. Sommige e-learnings worden getoetst met een praktijkexamen bij ROC van Twente.

 

Na een succesvolle afronding van de cursussen in Zorg en Welzijn worden accreditatiepunten bijgeschreven in het kwaliteitsregister NVDA of V&V.

 

Endoor: de Partnerstichting van ROC van Twente gericht op het volwassenenonderwijs

ROC van Twente vindt het bieden van volwassenenonderwijs van groot belang. Samen met haar partnerorganisatie Endoor is ROC van Twente de beroepsopleider in de regio Twente waarbij  .Endoor zich richt op Leven Lang Ontwikkelen en het arbeidsfit houden van werkenden en werkzoekenden  . Endoor biedt hen een breed scala aan cursussen en trainingen, uitgevoerd door ervaren docenten van ROC van Twente.

 

Endoor biedt een veelzijdig cursusaanbod in elke branche

Naast de Zorgbranche is Endoor in nog veel meer branches actief. Waar je ook werkt, wij hebben een cursus in ons assortiment die past bij jouw leerwens. Wij bieden bijvoorbeeld cursussen en trainingen op het gebied van Communicatie, Commercie, personeelswerk of Leidinggeven en praktijkbegeleiding. Ook hebben we aanbod in de technische branches, zoals Techniek & Procesindustrie, Bouw-Infra-Afbouw-Onderhoud en Transport & Logistiek.

 

Ook incompany-opleidingstrajecten via Endoor

Naast cursussen en trainingen voor individuen, biedt Endoor ook opleidingstrajecten op maat voor bedrijven. Grote of kleine groepen medewerkers kunnen via Endoor opgeleid of bijgeschoold worden om zo te zorgen voor een betere inzetbaarheid binnen het bedrijf. Zo heeft Endoor voor Menzis een incompany-opleiding ontwikkeld om de medewerkers van de Factureringsafdeling bij te scholen in medische termen in het Grieks en Latijns.

 

Naast Menzis heeft Endoor ondermeer ook opleidingstrajecten op maat heeft verzorgd voor Grolsch, Keolis, Arriva en Preston Palace.