08-11-2019
| blog

iKBiNDR en Endoor helpen je verder in je Twentse loopbaan!

Op zoek naar ander werk? Toe aan een carrière switch? Of wil je gewoon beter worden in wat je al doet? Bij Endoor heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende cursussen en trainingen om je kennis op te frissen of het roer om te gooien. Daarnaast kan de Twentse campagne iKBiNDR je helpen door middel van loopbaanbegeleiding en ondersteuning. De perfecte combinatie!

 

Subsidie om (door) te leren via Twents Fonds voor Vakmanschap

Een extra stimulans om eens werk te maken van jouw leerwensen: via het Twents Fonds voor Vakmanschap krijg je als inwoner van Twente de kans een scholingscheque aan te vragen waarmee je deze cursus of training deels of zelfs helemaal kunt bekostigen. Het fonds financiert om-, bij- of herscholing in een vakrichting tot maximaal MBO-4 niveau. Zowel werkenden, ZZP’ers en niet-werkenden kunnen gebruikmaken van het fonds, tot maximaal € 5000 per jaar. Zo stimuleert Twente modern vakmanschap en wordt de intersectorale mobiliteit en samenwerking in Twente bevorderd. Lees meer over de subsidie via Twents Fonds van Vakmanschap in onze blog.

 

Lees ervaringen van mensen die je voorgingen op iKBiNDR

Inmiddels heeft een kleine duizend inwoners in Twente al een subsidieaanvraag ingediend. De eerste enthousiaste verhalen en ervaringen lees je terug in de blogs op de website ikbindr.nl. Wil jij ook één van deze mensen zijn? Lees dan op de website van iKBiNDR hoe jij je kunt aanmelden om verder te leren. Ben je nog niet helemaal zeker wat je wilt en of je het wel kunt? Je hoeft het niet alleen te doen, want alle deelnemers krijgen ondersteuning van een loopbaanconsulent van Leren & Werken Twente of het Loopbaanstation in Almelo.  

 

Jezelf ontwikkelen door een cursus van Endoor

Heb je je aangemeld via iKBiNDR? Bekijk dan ons cursusaanbod om te zien welke cursus jou verder helpt in je loopbaan. In elke branche biedt Endoor een ruim aanbod aan cursussen en trainingen. Wil je je bijvoorbeeld bij- of omscholen in Techniek & Procesindustrie, Management & Organisatie of Zorg, Welzijn en Hulpverlening? Dan zit je goed bij Endoor. Bekijk ons gehele cursusaanbod voor een cursus die past bij jouw leerdoel!