Management en Organisatie cursussen bij Endoor

Endoor zorgt ervoor dat jij jezelf blijft ontwikkelen want leren maakt werken leuker. Daarom biedt Endoor diverse cursussen aan op het gebied van Management en Organisatie. De cursussen worden gedoceerd door de ervaren docenten van het ROC van Twente en worden afgesloten met een erkend waardepapier, zoals een getuigschrift of een diploma.

 

Wil jij verder groeien in je loopbaan? Schrijf je dan in voor bijvoorbeeld de cursus Management, Communicatie, Leidinggeven, Zakelijk Duits, Engels of Nederlands of een cursus Basiskennis Loonadministratie, Boekhouden of Excel! 

Voor bedrijven verzorgt Endoor opleidingen op maat

Naast dat een individu kan kiezen uit een ruim aanbod cursussen en trainingen bij Endoor, verzorgen wij ook in-company opleidingen op maat voor bedrijven. Organisaties die een opleidingstraject aangaan via Endoor willen hun medewerkers naar een hoger niveau brengen zodat zij nog effectiever en efficiënter aan het werk kunnen. De opleidingen worden volledig afgestemd op de leerwensen van het bedrijf. De looptijd, het niveau en de plek van de opleiding is dan ook flexibel.

 

Ben je als werkgever dus op zoek naar een opleiding op maat voor je medewerkers? Bekijk dan eens de voorbeelden van onze maatwerk opleidingen.

 

Partnerstichting van ROC van Twente

Met het concept Leven Lang Ontwikkelen in gedachte, is ROC van Twente meer aandacht gaan besteden aan het volwassenenonderwijs. Endoor was geboren! De partnerstichting van ROC van Twente die zich vooral richt op het volwassenenonderwijs, is de intermediair voor maatwerkopleidingen en cursussen voor de individu maar ook voor bedrijven.

 

Endoor biedt ook cursussen in andere vakgebieden

Ben je niet op zoek naar een cursus op het gebied van Management en Organisatie maar bijvoorbeeld naar een cursus dronevliegen? Ook dat is mogelijk bij Endoor. Daarnaast bieden we ook cursussen op het gebied van onder andere Transport & Logistiek en Zorg, Welzijn & Hulpverlening. Bekijk ons gehele cursusaanbod en vind de cursus die jou verder helpt in je loopbaan.