03-10-2019
| blog

Subsidies voor opleidingen, cursussen en trainingen

 

De arbeidsmarkt in onze regio verandert in rap tempo door de continue ontwikkelingen op het gebied van economie, maatschappij en technologie. Om werknemers vitaal te houden, investeren het Twents Fonds van Vakmanschap en Endoor in het Leven Lang Ontwikkelen.

 

Twents Fonds van Vakmanschap helpt je ontwikkelen

In Twente vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Dit geldt voor iedereen die zich wil ontwikkelen binnen zijn vakgebied, maar ook voor degenen die van branche en werkomgeving willen veranderen.

 

Om de Twente economie en arbeidsmarkt vitaal te houden, investeren ondernemers, de overheid en het onderwijs in het Leven Lang Ontwikkelen. Door middel van het Twents Fonds van Vakmanschap kunnen individuen investeren in het ontwikkelen van hun talent.

 

Wil jij dus blijven groeien of wil je dat medewerkers meegaan met de veranderingen van deze tijd? Dan hebben zij de mogelijkheid om bij het Twents Fonds van Vakmanschap een cheque aan te vragen van €5000,- per jaar om de benodigde scholing te bekostigen. Ook stellen zij een loopbaanconsulent ter beschikking die een scholingsplan opstelt om zo verdere groei mogelijk te maken.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Twents Fonds van Vakmanschap.

 

Lerend werken bij Endoor

Ook bij Endoor vinden we het Leven Lang Ontwikkelen belangrijk en zorgen we met ons aanbod in opleidingen en cursussen ervoor dat volwassenen hun kennis en kunde op pijl houden. We zijn er voor zowel individuen die een cursus willen volgen voor hun persoonlijke ontwikkeling, als voor bedrijven die het beste uit hun medewerkers willen halen.

 

Voor bedrijven: Opleidingen op maat voor jouw medewerkers

Bij Endoor stellen we een opleidingstraject op maat samen op basis van jouw vraag. Dit opleidingstraject kan in elk tempo, op elk niveau en op het moment dat het jou uitkomt. Op die manier kan jij vooruit met je bedrijf en zijn jouw medewerkers bekend met de nieuwste technieken en kennis.

 

Voor individuen: Cursussen en trainingen om te blijven ontwikkelen

Of je nou een beginnende lasser bent die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen of een baliemedewerkster die wel wat meer kennis van Word of Excel kan gebruiken; in het cursusaanbod van Endoor vind je waardevolle cursussen en trainingen voor elke branche. Dit kunnen langdurige cursussen zijn of cursussen van een dag(deel), op MBO-niveau 1 t/m 4.

Ben je in contact met een consulent van Twents Fonds voor Vakmanschap, dan kun je bij ons een offerte aanvragen. Dit geldt ook voor een BBL opleiding bij ROC van Twente.

 

Bekijk direct onze nieuwste cursussen:

 

-       Lascursussen

-       Management en Organisatie

-       Restauratietechnieken

-       Dronecursussen

-       Programmeren