Medische terminologie

Op maat verzorgd voor Menzis

In de beroepspraktijk worden steeds hogere eisen gesteld aan de competenties van deelnemers. Endoor heeft een opleiding ontwikkeld om medewerkers krachtig te maken op het vlak van medische terminologie. Tijdens de opleiding krijgt de deelnemer inzicht in de betekenis van de termen, het foutloos schrijven en het foutloos uitspreken van de medische terminologie. Door middel van deze opleiding krijgen medewerkers in de loop van de tijd meer ervaring met het behandelen van facturen die in het buitenland in de taal van het land zijn opgesteld, waarin de medische terminologie (vaak in Latijns/Grieks) leidend is. Na afronding hebben medewerkers kennis van alle medische termen die iemand tegen kan komen in het werk of privé en kunnen ze dit op de juiste wijze interpreteren. 

 

opleidingsduur en vereisten

De duur van deze opleiding is afhankelijk van de vraag van het bedrijf. Standaard staat er 13 - 15 weken voor deze opleiding. Op basis van de specifieke wensen en behoeften van zorgverzekeraar hebben wij dit traject verzorgd in 10 dagdelen van 2 uur. Afgestemd op het tempo en niveau van de werknemers. De doelgroep bestaat uit personen in wiens dagelijkse werkzaamheden medische terminologie kan voorkomen. Bijvoorbeeld callcenter medewerkers van een zorginstelling, medewerkers bij een zorgverzekeraar en medewerkers van een verkoopafdeling.

 

waardepapier

Deze opleiding wordt afgesloten met een landelijk examen dat bij voldoende resultaat recht geeft op een landelijk LSSO certificaat of een certificaat van de Associatie.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Elma Lubberink

Adviseur 06 - 29541796

Heb jij een soortgelijke scholingsuitdaging?
Wij helpen je graag!
neem contact op met Elma