Verzorgende (niveau 3)

Op maat verzorgd voor een medisch centrum

Bij Endoor zorgen wij ervoor dat jouw werknemers opgeleid worden voor het werk dat zij verrichten. Afgestemd op jouw organisatievraag en in het tempo, op niveau en op de plaats en tijdstip dat het jou uitkomt. Door middel van talentscans kijken we naar persoonlijkheidskenmerken en competenties van elke deelnemer. Onze kennis van blended leermethodes staan garant voor effectief onderwijs. 

 

Verzorgende (niveau 3) leert werknemers hulp te bieden aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap. Naast persoonlijke verzorging en het huishouden geven Verzorgenden advies, verstrekken ze medicijnen en houden ze een zorgdossier bij. Belangrijk voor deze opleiding is dat iemand zich kan inleven in anderen, oplossingsgericht is en goed kan samenwerken. Natuurlijk is iemand geïnteresseerd in de gezondheidszorg en in de ontwikkelingen daarbinnen. 

 

Opleidingsduur en vereisten

De duur van deze opleiding is afhankelijk van de vooropleiding en werkervaring van jouw werknemers. Tevens hebben de specifieke wensen en behoeften van jouw organisatie een grote invloed. Deze opleiding is voor mensen die de opleiding Helpende (niveau 2) hebben afgerond en verder willen groeien, of voor mensen die graag omgeschoold willen worden tot Verzorgende. 

 

Diploma

Na een succesvolle afronding van deze opleiding ontvangen de deelnemers een mbo diploma niveau 3 of een getuigschrift voor de doorlopen modules. 

Populaire opleidingstrajecten die wij op maat aanbieden


vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Elma Lubberink

Adviseur 06 - 29541796 elubberink@endoorleren.nl