Leidinggeven (niveau 4)

Op maat voor jouw organisatie

Hoe geef je goed leiding?

De leidinggevenden in jouw organisatie zijn een belangrijke schakel, intern en extern. Ze geven leiding aan een groep medewerkers, zijn verantwoordelijk voor de dagelijkste aansturing, werkplanning en teamresultaten, geven advies over personeelbehoeftes en over het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Leidinggevenden weten wat er speelt in jouw team en hoe ze daar goed mee om kunnen gaan. Daarnaast zijn ze ook in staat snel calamiteiten op te lossen, te coachen en functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. Alles staat in het teken van goed teamwork. 

 

Endoor biedt een op maat opleidingstraject aan. Het is belangrijk dat jouw werknemers goed met mensen omgaan: met klanten, collega's en opdrachtgevers. Na deze opleiding kunnen jouw werknemers flexibel en zelfstandig aan het werk, en hebben ze veel verantwoordelijksheidsgevoel. Deze opleiding wordt gegeven op basis van specifieke wensen en behoeften en in het tempo, op niveau en op de plaats en tijdstip dat het jouw organisatie uitkomt. Talentscans en blended learning staan garant voor effectief onderwijs. De opleidingen zijn inCompany en 'on the job', waardoor jouw werknemers sneller stappen maken.

 

Opleidingsduur en vereisten

De opleidingsduur wordt bepaald door de behoeftes van jouw organisatie. Op basis van jouw vraag stellen we een opleidingstraject samen. Deze opleiding is bedoeld voor werknemers die leidinggevenden worden, of huidige leidinggevenden die graag hun vaardigheden willen opfrissen willen. Dit kan voor bedrijven in elke sector.

 

Diploma

Na het succesvol afronden van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een mbo diploma niveau 4. 

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn
Bel Arjan Bieleveldt Adviseur 06 - 39 11 40 43 abieleveldt@endoorleren.nl
Nieuwsgierig geworden of wil je weten
wat Endoor voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.
Contact