25-03-2024
| Vernieuwde Cedeo erkenning

Werkgevers kiezen voor scholingspartner uit Twente

Bij Endoor | ROC van Twente prijkt sinds deze week weer een vernieuwde Cedeo-erkenning op de voordeur. Niet zomaar een kwaliteitslabel, maar een erkenning voor kwalitatieve scholing die het bedrijfsleven op voorspong zet. 

 

In de huidige arbeidsmarkt zien we dat steeds meer werkgevers bereid zijn te investeren in hun personeel met een passende vakopleiding, training of cursus. Maar, zoals dat heet: ‘de keuze is reuze’. Ga er maar aanstaan. Er is niet alleen een overweldigend aanbod van opleiders, ook van losse trainingen en cursussen. Met elk weer een ander accent. En wat te denken van het zogeheten ‘oerwoud’ van subsidiemogelijkheden en regelingen. 

 

Dan is het fijn dat er een kwaliteitscertificaat als Cedeo bestaat, dat het kaf van koren scheidt. Zo geeft deze erkende accreditatie de garantie dat minimaal 80 procent van de klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit en de dienstverlening van een opleidingsaanbieder. Dat betekent dat zowel de inhoud voldoet aan de wensen van de opdrachtgever, de trainers ervaren en professioneel zijn en ook de dienstverlening van voortraject tot nazorg voldoet aan de verwachtingen. 

 

Endoor is strategisch partner bij scholing en ontwikkeling van personeel in Twente en omstreken en voert al sinds 2022 dit belangrijke Cedeo-predicaat. Met een klanttevredenheid van maar liefst 90% procent bewijst Endoor zich ook dit jaar wederom als dé partner voor wie wil investeren in goed en gekwalificeerd personeel. 

 

Maatschappelijke opdracht 

Endoor levert maatwerk. Branche gespecialiseerde adviseurs zorgen voor passende scholingstrajecten met en voor bedrijven. ‘Daarmee zetten we niet alleen een organisatie op voorsprong, we vervullen met elkaar ook een belangrijke maatschappelijke opdracht’, legt Endoor-directeur Eline Holten uit. ‘Want we dragen bij aan personeelsbehoud maar óók aan doorstroom en carrièreswitches naar kansrijke beroepen.'


deze nieuwsberichten vind je vast ook interessant

vrijblijvend gesprek?

Bel Marjolein

088 - 1021100