Voortraject logistiek (heftruck en pallettruck)

Op maat verzorgd voor Gemeente Enschede

Het laden en lossen tijdens de ontvangst van goederen, opslag van transportmateriaal, expeditie en transport, voorraad inventarisatie, onderhoud en schoonmaak. Allemaal belangrijke taken in het voortraject van logistiek. Na deze opleiding hebben jouw medewerkers kennis gemaakt met de logistiek. Ze beschikken over meer kennis van transportmiddelen, opslagmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook onderwerpen zoals magazijnsoorten, gevaarlijke stoffen en de soorten voorraad komen aan bod. Zij weten hoe ze op een veilige manier in de logistiek werken. 

 

Endoor stelt op basis van jouw organisatievraag een opleidingstraject op. In het tempo, op het niveau en op de plaats en tijdstip dat het jou uitkomt. Door middel van een talentscan wordt de kwaliteit van iedere werknemer in kaart gebracht. Blended learning staat garant voor effectief onderwijs. Incompany opleidingen 'on the job' zijn ideaal voor jouw organisatie als je sneller stappen wilt maken. 

 

Opleidingsduur en vereisten

De opleidingsduur van deze opleiding is afhankelijk van de specifieke vraag van het bedrijf. In opdracht van de Gemeente Enschede is deze opleiding uitgevoerd in 12 dagdelen van 4 klokuren. De opleiding is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de logistiek en bijvoorbeeld de heftruck en palletruck moeten kunnen besturen. 

 

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvangen deelnemers een getuigschrift voor de doorgelopen modules. Bijvoorbeeld een combi Hef-reachtruck getuigschrift en een getuigschrift voor het veilig werken met de elektrische pallettruck. 

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Rick Damveld

Adviseur 06 - 30542066 rdamveld@endoorleren.nl

waarom Endoor?

  • blended learning
  • wij kennen de regio
  • flexibel onderwijs
  • maatwerk
  • waardering van werkervaring