Verzorgende IG & Maatschappelijke zorg (niveau 3)

Op maat verzorgd voor een ziekenhuis

Een combinatie van Verzorgende Individuele gezondheidszorg en Maatschappelijke zorg 

Veranderingen in de zorg leiden tot organisatorische veranderingen binnen zorginstellingen. Endoor biedt een combinatie opleiding op maat voor Verzorgende Individuele Gezondheid en Maatschappelijke zorg. Een opleidingstraject samengesteld op basis van jouw organisatievraag. In het tempo, op niveau en op de plaats en het tijdstip dat jij wilt. Blended leermethoden en talentscans staan garant voor effectief onderwijs. Incompany-opleidingen en trainingen ‘on the job’ zijn ideaal voor jouw organisatie als je sneller stappen wilt maken.

 

Het werk van een verzorgende IG (individuele gezondheidszorg) en medewerker maatschappelijke zorg lijken steeds meer op elkaar. Deze medewerkers helpen mensen met dingen die ze zelf niet meer zo goed kunnen. Bij lichamelijke verzorging en het huishouden, maar ook met hun persoonlijke ontwikkeling met als doel dat mensen zich goed zelfstandig kunnen redden. Communicatie, zorgzaamheid en aandacht voor mensen zijn belangrijk. 

 

Opleidingsduur en vereisten

De complete standaard opleiding duurt 2 of 3 jaar, dit is afhankelijk van iemands vooropleiding en werkervaring. Wij hebben deze opleiding op maat gemaakt voor een ziekenhuis. Hier zijn werknemers Helpende in twee bijeenkomsten van 4,5 uur opgeleid tot Verzorgende Individuele Gezondheidszorg. Ook voor jouw organisatie kunnen we deze opleiding op maat maken. Deze opleiding is bijvoorbeeld bedoeld voor verpleegkundigen die een steeds meer coördinerende rol krijgen.

 

Diploma

Na een succesvolle afronding van deze opleiding ontvangt de deelnemer een mbo diploma niveau 3.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Elma Lubberink

Adviseur 06 - 29541796 elubberink@endoorleren.nl