Verpleegkundige (niveau 4)

Op maat verzorgd voor een ziekenhuis

Bij Endoor stellen we een opleidingstraject samen op basis van jouw vraag. In het tempo, op niveau en op de plaats en het tijdstip dat je wilt. Blended leermethoden en talentscans staan garant voor effectief onderwijs. Incompany-opleidingen en trainingen ‘on the job’ zijn ideaal voor jouw organisatie als je sneller stappen wilt maken.

 

Verpleegkunde niveau 4 kunnen we op maat verzorgen voor jouw organisatie. Met deze opleiding kunnen jouw medewerkers mensen verplegen, begeleiden en verzorgen. Belangrijk in de opleiding op niveau 4 is dat mensen zelfstandig leren werken, coördineren en organiseren en daarnaast getraind worden in communicatie met familie en andere zorgverleners zoals (huis)artsen, fysiotherapeuten en maatschappelijk werkers. 

 

Opleidingsduur en vereisten 

Nadat we jouw opleidingsvraag hebben besproken, stellen wij een plan op. De duur van de opleiding is afhankelijk van de wensen en behoeften van de organisatie. De opleiding wordt helemaal op maat gemaakt. We gaan ervan uit dat alle deelnemers Verzorgende niveau 3 op zak hebben. Maar is dat niet het geval, dan bedenken we daar ook een passende oplossing voor.

  

Diploma

Alle deelnemers die de opleiding succesvol hebben afgerond krijgen het mbo diploma niveau 4.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Elma Lubberink

Adviseur 06 - 29541796 elubberink@endoorleren.nl