Roomservice medewerker

Op maat verzorgd voor jouw organisatie

Gastvrijheid in de zorg 

Wat is gastvrijheid en wat betekent het voor jouw organisatie? Op basis van jouw vraag stellen we samen een opleidingstraject op. In het tempo, op niveau en op de plaats en het tijdstip dat het jou uitkomt. Door middel van een talentscan brengen we de kwaliteiten van iedere werknemer in kaart. Blended learning staat garant voor effectief onderwijs. Incompany opleidingen ‘on the job’ zijn ideaal voor jouw organisatie als je sneller stappen wilt maken. 

 

Naast het hebben van basiskennis van verschillende doelgroepen en relevante ziektebeelden, is communicatie met alle betrokkenen erg belangrijk. Deze opleiding staat in het teken van de beleving en tevredenheid van cliënten. Medewerkers worden opgeleid dat dagelijkse werkzaamheden zo worden uitgevoerd dat professionaliteit en gastvrijheid worden uitgestraald.

 

Opleidingsduur en vereisten

Deze vakgerichte opleiding is in opdracht van een ziekenhuis uitgevoerd in 8 dagdelen van 3 uur. De opleidingsduur is afhankelijk van de specifieke vraag van het bedrijf. De opleiding is bedoeld voor mensen die zich in de sector Zorg en Welzijn bezig houden met hospitality en gastvrijheid. Bijvoorbeeld roomservicemedewerkers, zorgassistenten, facilitair medewerkers, schoonmaak medewerkers of catering en restauratieve medewerkers.

 

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvangen medewerkers een getuigschrift.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Elma Lubberink

Adviseur 06 - 29541796 elubberink@endoorleren.nl

Academie Preston Palace: een opleiding- en werkplek ineen
Lees de case