Procesoperator

Op maat verzorgd voor Grolsch

Een belangrijke schakel in het productieproces

Procesoperators werken zelfstandig aan een onderdeel van het productieproces. In deze opleiding leren jouw werknemers hoe ze apparatuur moeten bedienen en bewaken en hoe de machines onderhouden en gebruikt moeten worden. Na het afronden kunnen ze de kwaliteit van het proces controleren en ingrijpen bij dreigende situaties. Endoor gaat nog een stapje verder, indien jouw organisatie hierom vraagt. Denk aan het begeleiden van collega's en het gebruiken van controle- en bedieningsapparatuur.

 

Endoor biedt de opleidingen procesoperator A en procesoperator B op maat aan. Door middel van talentscans wordt gekeken naar de kwaliteiten en niveau van jouw werknemers. Afgestemd op jouw werknemers en de specifieke vraag gaan we aan de slag. Een opleiding in het tempo, op niveau en op de plaats en tijdstip dat het jou uitkomt. Blended learning methodes staan garant voor effectief onderwijs. Incompany opleidingen 'on the job' zijn ideaal voor jouw organisatie als je sneller stappen wilt maken. 

 

Opleidingsduur en vereiste

Hoe lang de opleiding duurt is afhankelijk van de specifieke organisatievraag. De data en tijdstippen van lesgeven worden in overleg vastgesteld. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften stelt Endoor samen met jou een passend opleidingstraject op. 

 

Diploma

Na het succesvol afronden van deze opleiding ontvangen de deelnemers een getuigschrift.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Rick Damveld

Adviseur 06 - 30542066 rdamveld@endoorleren.nl

Bekijk hier hoe wij dit traject bij Grolsch hebben verzorgd
Naar de case