Opleiding AutoCad

Op maat verzorgd voor een architectenbureau

De wereld om je heen vormgeven?

AutoCad is de software waarop architecten, ingenieurs en bouwprofessionals vertrouwen voor het maken van technische 2D en 3D tekeningen. De krachtige ontwerptools in deze software zorgen voor een verbetering en versnelling van het ontwerpproces. Beginnende AutoCad gebruikers en meer ervaren medewerkers kunnen terecht bij Endoor. Endoor biedt deze opleiding aan in jouw organisatie, voor jouw werknemers. In het tempo, op niveau en op de plaats en tijdstip dat het jou uitkomt. 

 

Het maakt niet uit of jouw werknemers beroepsmatig moeten leren om te gaan met AutoCad, of dieper willen ingaan op de mogelijkheden van de software. Het is ons doel ervoor te zorgen dat jouw medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen werken. 

 

Opleidingsduur en vereiste

De duur van deze opleiding is afhankelijk van jouw organisatievraag. We kijken naar waar jouw werknemers staan en wat de behoeftes en wensen zijn. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject samen. De opleiding is bedoeld voor bijvoorbeeld bouwkundige of werktuigbouwkundige die regelmatig in aanraking komen met AutoCad. 

 

Diploma

Na het succesvol afronden van deze training ontvangen de deelnemers een getuigschrift.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Rick Damveld

Adviseur 06 - 30542066 rdamveld@endoorleren.nl

Populaire opleidingstrajecten die wij op maat aanbieden