Ondernemend gedrag

Op maat verzorgd voor een zorginstelling

Jouw werknemers ondernemender?

Zorginstellingen krijgen in toenemende mate te maken met concurrentie, grote kans dat jouw organisatie dit ook ervaart. Deze marktbeweging neemt met zich mee dat jij je moet en wilt onderscheiden van de andere instellingen. Doordat een organisatie begint bij haar werknemers, is het van belang dat werknemers pro-actief op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Herken je dit? Tijdens de opleiding Ondernemend Gedrag gaan jouw werknemers op zoek naar de mogelijkheden om eigen ondernemend gedrag toe te passen in de praktijk. 

 

Endoor stelt op basis van jouw wensen en behoeften een effectief opleidingstraject op. In het tempo, op niveau en op de plaats en het tijdstip dat het jou uitkomt. Door middel van een talentscan en blended learning zorgen we ervoor dat jouw organisatie sneller stappen kan maken. Dat allemaal door het gebreuik van Incompany opleidingen 'on the job'. 

 

Opleidingsduur en vereisten

De duur van deze opleiding is afhankelijk van jouw organisatievraag. We kijken naar waar jouw werknemers staan en naar specifieke wensen en behoeften. Op basis daarvan stellen we samen een passend opleidingstraject op. Bij een zorginstelling omvatte deze training in totaal 3 dagen van 09:00 uur tot 15:00 uur. 

 

Diploma

Na succesvolle afronding van deze opleiding ontvangen deelnemers een getuigschrift.

Andere populaire opleidingstrajecten die wij op maat aanbieden


Nieuwsgierig geworden of wil je weten
wat Endoor voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.
Contact

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn
Bel Arjan Bieleveldt Adviseur 06 - 39 11 40 43 abieleveldt@endoorleren.nl