Medewerker personeelszaken

Op maat verzorgd voor een gemeente

Endoor zorgt ervoor dat jouw medewerkers worden opgeleid voor het werk dat zij verrichten. Door middel van onze op-maat gemaakte training Medewerker Personeelszaken kunnen jouw werknemers een assisterende rol aannemen op de afdeling Personeelszaken. Bijvoorbeeld bij de werving en selectie van personeel, de introductie van nieuwe werknemers, het onderhouden van externe contacten en het registreren van ziekteverzuim. Indien nodig geven we jouw werknemers ook meer inzicht in alle werkzaamheden die komen kijken bij salarisverwerking.

 

Op basis van jouw organisatievraag gaan we aan de slag. Een opleiding in het tempo, op niveau en op de plaats en tijdstip dat het jou uitkomt. Een talentscan en blended learning staan garant voor effectief onderwijs. Incompany opleidingen en trainingen 'on the job' zijn ideaal voor jouw organisatie als je sneller stappen wilt maken.

 

Opleidingsduur en vereiste

De complete module Medewerker Personeelszaken bestaat uit 22 lessen. Op maat-gemaakte trajecten bestaan uit verschillende modules. Het aantal lessen varieert daarom. De duur van deze opleiding is afhankelijk van jouw organisatievraag. 

 

Diploma

Deelnemers die het traject succesvol afronden krijgen een diploma Associatie voor praktijkexamens.

waarom Endoor?

  • blended learning
  • wij kennen de regio
  • flexibel onderwijs
  • maatwerk
  • waardering van werkervaring
Nieuwsgierig geworden of wil je weten
wat Endoor voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.
Contact