Manager Retail (niveau 4)

Op maat verzorgd voor een modeketen

Een goede manager is het halve werk

Endoor zorgt ervoor dat jouw werknemers hun werk goed kunnen doen. Een goede manager is het halve werk: gemotiveerd personeel zorgt tenslotte voor een goed draaiende winkel. Door middel van de op maat gemaakte opleiding Manager Retail zorg je ervoor dat jouw managers weten wat er op de werkvloer speelt, overzicht kunnen houden en alle werkzaamheden kunnen coördineren. Jouw managers krijgen vanuit het hoofdkantoor richtlijnen door. Daarop kan een Manager Retail anticiperen en het beleid van het filiaal erop afstemmen. Daarnaast is een Manager Retail verantwoordelijk voor de omzet van het filiaal. Hij of zij weet welke beslissingen er genomen moeten worden om de omzet te halen of te verhogen. 

 

Op basis van jouw organisatievraag gaan we aan de slag. Een opleiding in het tempo, op niveau en op de plaats en tijdstip dat het jou uitkomt. Een talentscan en blended learning staan garant voor effectief onderwijs. Incompany opleidingen en trainingen 'on the job' zijn ideaal voor jouw organisatie als je sneller stappen wilt maken. 

 

Opleidingsduur en vereisten

De duur van deze opleiding is afhankelijk van jouw organisatievraag. We kijken naar waar jouw werknemers staan en naar jouw wensen en behoeftes. Op basis daarvan maken we een opleidingstraject. De opleiding is bedoeld voor huidige managers die graag meer willen leren, of werknemers die willen doorgroeien naar manager. Bijvoorbeeld bij een grootwinkelbedrijf, zoals een supermarkt. 

 

Diploma

Het examen kan bestaan uit een theorie en/of een praktijk examen. Deelnemers die het traject succesvol afronden ontvangen een mbo diploma niveau 4.

Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Bel Lilian Kroep op 088 - 1021100.
Of stuur ons een mail.
Mailen

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn
Bel Arjan Bieleveldt Adviseur 06 - 39 11 40 43 abieleveldt@endoorleren.nl