Loonadministratie

Op maat verzorgd voor een softwarebedrijf

Een goede loonadministratie is belangrijk

Binnen jouw organisatie is het van groot belang dat administrateurs over de juiste kennis beschikken. Door middel van onze op maat gemaakte opleiding loonadministratie krijgen jouw medewerkers inzicht in alles dat komt kijken bij salarisverwerking. Kennis van bijvoorbeeld loonheffingsadministratie, sociale zekerheid, arbeidsrecht of personeel communicatie en organisatie wordt vergroot. 

 

Bij Endoor kijken we naar jouw organisatie. Wat jouw medewerkers nodig hebben. In het tempo, op niveau en op de plaats en het tijdstip dat het jou uitkomt. Door middel van een talentscan en blended learning zorgen we ervoor dat jouw organisatie sneller stappen kan maken. Dat allemaal door het gebruik van incompany opleidingen 'on the job'. 

 

Opleidingsduur en vereiste

De standaard complete opleiding Loonadministratie bestaat uit 15 lessen. Een traject op maat varieert tussen de 4 en 7 lessen. De specifieke duur van de opleiding is afhankelijk van jouw organisatievraag. We kijken naar het kennisniveau van jouw werknemers en naar specifieke wensen en behoeftes. 

 

Diploma

Deelnemers die de opleiding succesvol afronden krijgen een standaard diploma voor de doorgelopen modules.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn
Bel Arjan Bieleveldt Adviseur 06 - 39 11 40 43 abieleveldt@endoorleren.nl