Helpende Plus

Op maat verzorgd voor een zorginstelling

Aan medewerkers met het diploma ‘Helpende’ wordt in toenemende mate hogere eisen gesteld doordat de complexiteit van zorg bij cliënten toeneemt. Endoor heeft daarom de op maat gemaakte opleiding Helpende Plus opgezet. Met deze opleiding worden jouw medewerkers bekwaam in verzorgende vaardigheden die in het werkveld van Zorg en Welzijn veel gevraagd worden. Aan de hand van jouw organisatievraag gaan we aan de slag. Waar liggen de specifieke wensen en behoeftes van jouw organisatie en hoe gaan we hiermee om. 

 

Na afloop van deze scholing weten jouw werknemers waartoe zij zelf bevoegd zijn en wanneer de expertise van een andere deskundige ingeroepen moet worden. Ook kan iedere werknemer werken volgens protocollen die een rol spelen bij het verzamelen van gegevens via bijvoorbeeld het meten van de pols en temperatuur en het toedienen van medicatie. 

 

Opleidingsduur

De duur van de opleiding is afhankelijk van de wensen en behoeften van de organisatie. Bij een zorginstelling hebben wij de opleiding Helpende Plus aangeboden in 14 dagdelen van 3 uur. Afhankelijk van jouw organisatievraagstuk, kan deze opleiding meer of minder tijd innemen. De doelgroep bestaat uit medewerkers in Zorg en Welzijn, die door toenemende complexiteit in het werkveld een aantal nieuwe vaardigheden dienen aan te leren.

 

Diploma

Alle deelnemers die de opleiding succesvol hebben afgerond krijgen een certificaat.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Elma Lubberink

Adviseur 06 - 29541796 elubberink@endoorleren.nl