Helpende (niveau 2)

Op maat verzorgd voor een verpleeghuis

Een opleiding volledig afgestemd op jouw organisatievraag. Bij Endoor stellen we een opleidingstraject samen die invulling geeft aan jouw wensen en behoeften. In het tempo, op het niveau en op de plaats en tijdstip dat jij wilt. Door middel van talentscans kijken we naar persoonlijkheidskenmerken en competenties van elke werknemer. Onze kennis van blended leermethodes staan garant voor effectief onderwijs. 

 

Helpende niveau 2 verzorgen we op maat voor jouw organisatie. Helpenden ondersteunen cliënten van alle leeftijden met hun huishouding of persoonlijke verzorging. Wanneer iemand praktisch is ingesteld en het leuk vindt om met mensen van verschillende leeftijden en achtergronden te werken, is dit de passende opleiding. 

 

Opleidingsduur en vereisten

De duur van deze opleiding is afhankelijk van jouw organisatievraag. 

We kijken naar waar de deelnemers staan en naar de specifieke vraag. Op basis daarvan maken we een op maat gemaakt opleidingstraject. Deze opleiding is voor mensen die al in de zorg werken of graag in de zorg willen gaan werken, bijvoorbeeld bij een verpleeg- of verzorgingstehuis, thuiszorg of kinderopvang. 

 

Diploma

Na afloop van deze training krijgen alle werknemers die de opleiding succesvol hebben afgerond een diploma op mbo-niveau 2. 

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Elma Lubberink

Adviseur 06 - 29541796 elubberink@endoorleren.nl