Elektrische aandrijving (NEN9140)

Op maat verzorgd voor een autogarage

De auto van de toekomst

De elektrische auto is de auto van de toekomst. Het aantal laadpalen groeit. Ieder automerk heeft inmiddels zijn eigen elektrische modellen op de markt gebracht. Al deze ontwikkelingen vragen om nieuwe kennis en inzichten bij medewerkers, zoals automonteurs. Het is van belang dat werknemers weten hoe ze met deze auto's moeten werken en dat ze dit op een veilige manier doen.

 

Endoor biedt een op maat gemaakte opleiding aan voor Elektrische aandrijving (NEN9140). Door middel van een talentscan worden de kwaliteiten van iedere werknemer in kaart gebracht.

 

Opleidingsduur en vereisten

Endoor heeft deze opleiding in verschillende vormen verzorgd. Zo is deze opleiding reeds uitgevoerd in 3 dagen van 2x3 klokuren per dag. Maar eerder bestond de training ook al eens uit 7 lesavonden van 3 klokuren. Er zijn meerdere mogelijkheden bij Endoor. Uiteindelijk is de duur van de opleiding afhankelijk van jouw wensen en behoeften. De opleiding is bedoeld voor mensen die regelmatig moeten werken met elektrische auto's maar hier nog niet de juiste scholing in hebben, zoals werknemers in een garage. 

 

Diploma

Na het succesvol afronden van deze opleiding ontvangen medewerkers een getuigschrift. 

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn
Bel Jacqueline Mens-Bolhuis Adviseur 06 - 10120274 jmens@endoorleren.nl

Populaire opleidingstrajecten die wij op maat aanbieden