Eerste verkoper (niveau 3)

Op maat verzorgd voor een MKB-onderneming

Bij Endoor zorgen we ervoor dat jouw werknemers verantwoordelijk zijn voor hun eigen werk. Door middel van talentscans kijken we naar persoonlijkheidskenmerken en competenties van elke deelnemer. Onze kennis van blended leermethodes staat garant voor effectief onderwijs. Het tempo, niveau, plaats en tijdstip van de training is helemaal afhankelijk van jouw organisatievraag en medewerkers. 

 

Eerste verkopers (niveau 3) werken in een winkel of groothandel. Zij hebben veel kennis van de dingen die ze verkopen, geven leiding aan collega's en geven advies aan klanten. Ook zorgen deze werknemers ervoor dat de winkel en de artikelen daarin aantrekkelijk worden gepresenteerd. Deze opleiding is bedoeld voor werknemers die goed leiding kunnen geven aan een verkoopteam en die het hebben van vakkennis belangrijk vinden. 

 

Opleidingsduur en vereisten

De duur van de opleiding is afhankelijk van de wensen en behoeften van jouw organisatie. De doelgroep bestaat uit medewerkers die werkzaam zijn als verkoper. Dit kan bij een kleine of grote onderneming in het MKB zijn, maar ook bij een grotere onderneming van een winkelketen. De duur van de opleiding is afhankelijk van jouw organisatievraagstuk.

 

Diploma

Na het succesvol afronden van deze opleiding ontvangen de medewerkers een mbo diploma niveau 3. 

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn
Bel Arjan Bieleveldt Adviseur 06 - 39 11 40 43 abieleveldt@endoorleren.nl