Basiskennis Recht

Op maat voor jouw organisatie

Algemene rechtskennis

Een kennismaking met Recht in de breedste zin van het woord. Denk aan de wetgeving rondom samenlevingsvormen en huwelijkse voorwaarden, de wetgeving rondom ondernemingsvormen en wetgeving rondom goederenrechten. Daarnaast krijgen medewerkers door middel van deze training meer inzicht in de organisatie. Hoe ga je om met miscommunicatie, wat is het juiste taalgebruik en welke etiquette hoor je te hanteren. Ook onderwerpen zoals omgaan met kritiek en klachtenbehandeling kunnen aan bod komen. 

 

Endoor biedt een op maat gemaakte opleiding Recht aan voor jouw organisatie. Op basis van jouw vraag stellen we samen een opleidingstraject op. In het tempo, op niveau en op de plaats en tijdstip dat het jou uitkomt. Een talentscan en blended learning staan garant voor effectief onderwijs. Incompany opleidingen 'on the job' zijn ideaal voor jouw organisatie als je sneller stappen wilt maken. 

 

Opleidingsduur en vereisten

Hoe lang de opleiding duurt is afhankelijk van de specifieke organisatievraag. De data en tijdstippen van lesgeven worden in overleg vastgesteld. Deze opleiding is met succes gegeven bij Notariskantoor Poppinghaus. Hier bestond de opleiding in totaal uit 22 bijeenkomsten van ieder 2 uur. De opleiding is bedoeld voor iedereen die in contact komt met wetgeving, maar hier nog niet de basiskennis voor heeft. Zoals bijvoorbeeld de werknemers van een notariskantoor.

 

Diploma

Na het succesvol afronden van deze opleiding ontvangen de deelnemers een getuigschrift.

Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Bel Lilian Kroep op 088 - 1021100.
Of stuur ons een mail.
Mailen

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn
Bel Arjan Bieleveldt Adviseur 06 - 39 11 40 43 abieleveldt@endoorleren.nl