23-08-2022
| STAP-budget

Zet je STAP-budget effectief in!

Elk jaar kan je aanspraak maken op €1000,- STAP subsidie om jezelf zo te verder te ontwikkelen en jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Zit jij er bijvoorbeeld aan te denken om een carrièreswitch te maken? Wil je groeien binnen je huidige functie, of ben je op dit moment opzoek naar nieuw werk? Dan maakt het STAP-budget het een stuk makkelijker om- je om of bij te scholen!

 

Bij Endoor | ROC van Twente bieden we diverse opleidingen, cursussen en trainingen aan waarmee je die stap in de toekomst kunt maken. En met die €1000,- STAP subsidie wordt het wel heel aantrekkelijk! Maar liefst 75% van ons scholingsaanbod is namelijk kosteloos in combinatie met STAP-budget.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk alle opleidingen en cursussen waar je het STAP-budget voor kunt inzetten.
Bekijk het aanbod

Er is een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen om het STAP-budget aan te vragen. Ook heb je een aanmeldbewijs nodig. Meer weten? Bekijk dan eens onze STAP-budget pagina. Daar vind je alle informatie over het STAP-budget en hoe je dit kunt aanvragen.

 

STAP-penplan

Stap 1. Kies je opleiding of cursus en meld je aan

Tijdens het inschrijven vink je aan dat je gebruik wilt maken van het STAP-budget.

 

Stap 2. Ontvang het STAP-aanmeldbewijs

Zodra de cursus definitief van start gaat, ontvang je van ons het STAP-aanmeldbewijs via e-mail. Deze heb je nodig voor je STAP-aanvraag bij UWV.

 

Stap 3. Vraag het STAP-budget aan bij UWV

Ga naar het STAP-portaal van UWV, log in met je DigiD en vraag het STAP-budget aan. Let op: je schrijft je eerst in voor een cursus of opleiding voordat je het STAP-budget kunt aanvragen.

 

Stap 4. Endoor | ROC van Twente verrekent het STAP-budget

Het STAP-budget wordt door ons verrekend. Het eventuele resterende bedrag van je scholing betaal je aan ons via een factuur.


nieuwsberichten die je misschien ook interessant vindt