04-08-2022
| Skin & Nail specialist

NIEUW: Cursus Skin & Nail Specialist

Skin & Nail Specialist - onderdeel van de opleiding schoonheidsspecialist

ROC van Twente en Soap Treatment Store hebben hun handen ineengeslagen en een cursus van 20 weken samengesteld waarin deelnemers opgeleid worden naar next level beauty professionals. Na de cursus ben je in staat je eigen salon te starten of te gaan werken in een top salon.


Kortom, een full packed educatie programma voor de next-gen beauty professional!

 

wat leer je in 20 weken

✔️ Manicures en pedicures op hoog niveau

✔️ Gezichtsbehandelingen en gezichtsmassages

✔️ Brow treatments

En heel veel extra’s, zoals;

✔️ Hospitality class

✔️ Businessclass

✔️ Stage mogelijkheden bij soap treatment store en doctors at soap

✔️ Meeloop dag met een huidtherapeut, arts of specialist

✔️ Microneedling en laser facials

 ✔️Cosmetische behandelingen, zoals botox en fillers

✔️ Social media en andere marketing

 

cursus wordt afgesloten met mbo-certificaat

Ja, je doet 2x examen en ontvangt een mbo-certificaat voor cosmetische hand- en voetverzorging en gezichtsbehandeling en -massage.

 

begeleiding tijdens de 20 weken cursus

Je wordt begeleid door een professionele coach die ervoor zorgt dat je goed voorbereid je examens in gaat. Zij plant je in voor alle workshops, extra lessen, meeloopdagen en stages bij Soap Treatment Store. Daarnaast kan je alle lesstof terugvinden in het online portal van Soap Treatment Store.

 

praktijkervaring tijdens de cursus

Tijdens de cursus doe je veel praktijkervaring op bij Soap Treatment Store en Doctors at Soap. Je kijkt mee met een huidtherapeut, een arts of een specialist. Daarnaast kun je ook een stagelopen bij één van de Soap Treatment Stores.

 

wat kost de cursus?

De kosten van de cursus zijn €2500,-. Voor deze cursus kan je het STAP-budget gebruiken waardoor je €1000,- korting krijgt. Ook kan je in aanmerking komen voor een subsidie van Twents Fonds voor Vakmanschap

bezoek de infoavond van ROC van Twente

Ben je enthousiast over deze cursus en wil je meer informatie? Kom dan naar de infoavond op 15 september 2022 (19:00 uur) bij ROC van Twente locatie Wierdensestraat in Almelo. We vertellen je alles over de cursus en beantwoorden al je vragen!

Wil je eerst meer informatie over de cursus? Bezoek de infoavond over Skin & Nail Specialist op 15 september 2022 bij ROC van Twente!
Meld je aan